Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Så slår Shaping New Tomorrow dørene op

Mathias Krog (tv) er ny butikschef i Esbjerg, mens Frederik Chopart blandt andet står for åbningen af alle nye Shaping New Tomorrow butikker. De er begge mere end klar til Esbjerg. Foto: Rune Weitling
Torsdag begynder tre dages åbningsfest, når Shaping New Tomorrow slår dørene op i Kongensgade 36, der senest husede apotek.

Nyåbning: Torsdag er der en ny spiller i byen.

Det er herretøjsforretningen Shaping New Tomorrow, der klokken 10.00 slår dørene op i det gamle Krone Apotek i Kongensgade 36, hvor man byder indenfor i en total ombygget forretning, der ikke længere minder meget om det gamle hus, hvor der blev solgt piller, plastre og prævention.

Nu er det i stedet bukser, blazere og boxershorts, der skal langes over disken, mens "musikprofilen med good wibes og et touch af ungdom" flyder ud af højtalerne, som Frederik Chopart, der er Sales and Culture Manager hos Shaping New Tomorrow, betegner det.

Annonce

- I det hele taget gør vi rigtig meget ud af, at folk skal have en oplevelse hos os. Vi byder blandt andet på kaffe, vand og øl, man kan hygge sig med i loungeområdet, forklarer Frederik Chopart, mens han viser avisen rundt i lokalerne, hvor håndværkerne er mere end i fuld gang.

Gæster og ikke kunder

Blandt andet er elektrikerne ved at afprøve, om el-styringen fungerer i prøverummet, der er udstyret med en helt særlig funktion, der giver dig mulighed for at se tøjet i lige det lys, du føler for.

Du har valget mellem "Club Light," "Casual Light," "Office Light" eller "Bright Daylight".  Er du derimod i tvivl om enten størrelse eller farve, trykker du blot på en "Service"-knap, hvorefter personalet kigger forbi dit prøverum.

- Hos os er folk ikke kunder, men gæster. De skal have en god oplevelse og en fed feeling, når de er her. Det kan godt lyde som noget bullshit, men det er nu engang vores DNA. Vi vil næsten hellere give folk en god oplevelse end sælge et par bukser, for det er oplevelsen, de går ud og fortæller om, smiler Frederik Chopart.

I spidsen for den nye butik er Mathias Krog ansat som butikschef, mens der er ansat - foreløbigt - seks andre medarbejdere, primært lokale.

Annonce

Sidste i Danmark

Mathias og Frederik mødte tilfældigt hinanden i køen til en coronatest og kom i snak.

Den ene snak tog så den næste, og nu er det Mathias, der skal sælge "The Perfect Pants", som Shaping New Tomorrow blev kendt for under sin medvirken i DR programmet Løvens Hule, hvor serieinvestor Jesper Buch blandt andet bed på.

Vi gør rigtig meget ud af, at gæsten skal have en oplevelse hos os, siger Frederik Chopart, mens han viser avisen rundt i lokalerne. Foto: Rune Weitling

- Jeg glæder mig helt vil meget. Jeg synes, vi har fundet en ultimativ fed location her i Esbjerg, smiler Mathias Krog, mens Frederik Chopart er enig.

- Fuldstændig. At det lige blev Mathias, der har fået stillingen som chef i Esbjerg, handler også rigtig meget om personlighed. Når vi rekrutterer folk til vores butikker, så kigger vi blandt andet i restaurationsbranchen eller blandt receptionister. Du kan lære at sælge tøj, mens det er sværere at træne personligheden og den der ekstraordinære service, siger Frederik Chopart, der lover, at Shaping New Tomorrow er helt klar til torsdag.


Hos os er folk ikke kunder, men gæster. De skal have en god oplevelse og en fed feeling, når de er her.

Frederik Chopart


- Det bliver - formentlig - vores sidste butik i Danmark, og vi er så klar. Den står på goodiebags til de første 100 kunder både torsdag, fredag og lørdag, og det bliver bare en kæmpe fest her i Esbjerg. Vi glæder os så meget, smiler Frederik Chopart, inden han må tage sig af to af de  klassiske Spanske Stole til lounge-området, som lokale Ingvard Christensens medarbejdere netop er trådt ind ad døren med.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Aldi godt på vej med ny butik

Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

It-uddannnelser trækker studerende

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Trænersag presser båndet til EfB’s støtter

Ugeavisen Esbjerg

Glemte at festugen har jubilæum

Ugeavisen Esbjerg

Slip din indre klovn løs

Ugeavisen Esbjerg

Alle skal være trygge i nattelivet

Ugeavisen Esbjerg

"Mødte jeg mig selv som ung pige i Esbjerg, ville jeg sige "bliv lidt mere forelsket""

Ugeavisen Esbjerg

Bent Pedersen bliver helt elektrisk

Ugeavisen Esbjerg

Hygiejnebind til mange gange

Ugeavisen Esbjerg

Skiltefirma flytter på havnen

Ugeavisen Esbjerg

HH og vennerne vil lave flere fodboldcamps

Ugeavisen Esbjerg

Spildevandet skal afsløre om vi er syge

Ugeavisen Esbjerg

Trænersag afgørende for fremtidens klubkultur

Ugeavisen Esbjerg

Breve fra spillerne har nået ledelsen

Ugeavisen Esbjerg

Hyballa vækker lokal bekymring

Ugeavisen Esbjerg

Sønderhos store fest

Ugeavisen Esbjerg

Andreas på vej mod toppen

Ugeavisen Esbjerg

Hele kvarteret sammen om hjertestarter

Ugeavisen Esbjerg

EfB-ejer: Advokatfirma skal undersøge Hyballa-sagen

Ugeavisen Esbjerg

Stjernekok Morten Falk: ”Der er for fanden ingen, der arbejdsmæssigt er uundværlig”

Ugeavisen Esbjerg

Verdensmål for store og små

Ugeavisen Esbjerg

Baren er åben i Esbjerg Bryghus

Ugeavisen Esbjerg

Spillerne taler ud om Hyballas hetz

Annonce