Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Søren Skov helt til tops - igen

Billedet "Frosty mist" som fik guld. Foto: Søren Skov
Annonce

Fotografi: Esbjerg-fotografen Søren Skov er langt fra uvant med at stryge til tops i internationale fotokonkurrencer, og nu har den dygtige fotograf formået det igen.

67-årige Søren Skov fra Tarp, der er uddannet typograf, fik tildelt guldmedalje ved '12th Finland International Digital Circuit', som blev bedømt af fem forskellige juryer i tre kategorier: Farve, monocrome samt natur.  Faktisk blev det samlet til 22 antagelser med 10 forskellige billeder ud af 12 mulige.

Billedet "Pig in a sack", som også blev antaget. Foto: Søren Skov

Søren Skov er amatørfotograf og ivrig indsender til nationale og internationale fotosaloner rundt omkring i hele verden. Billedet "Frosty mist" blev tildelt det finske selskab for fotografi AFCC Gold Medal. Billedet er fotograferet en tåget vinterdag på en mark mellem Esbjerg og Ribe, og for at give billedet lidt mere spænding er baggrunden ændret med et lag fra en revnet mur, som er gjort uskarp.

Søren Skov arbejdede tidligere på Esbjerg Rådhus som grafisk trykker, men er nu pensionist med god tid til at bruge sit kamera, og han er bestemt ikke ukendt med at hjemtage medaljer for sine billeder.

Billedet "Gannet in love ll", som også blev antaget. Foto: Søren Skov
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce