Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Scleroseforeningen jubler trods færre indsamlere

Indsamlere foran Bilka fra venstre Erik Sørensen, Magnus, Ricka, Mark og i midten Inge Sørensen. Foto: Privat
Meget flot resultat trods færre indsamlere
Annonce

Indsamling: Fra Esbjerg i nord, til Ribe i syd og Fanø i vest til Bramming i øst blev der for nylig samlet ind til støtte for forskning i Sclerose. Og kommunens borgere bakkede igen stort op om Scleroseforeningens landsindsamling til stor glæde for Steen Hansen, der er formand Scleroseforeningens lokalafdeling Esbjerg/Fanø:

- Vi er ovenud tilfredse med indsamlingsresultatet i forbindelse med Scleroseforeningens landsindsamling. Vi var noget spændte på, om vi bare tilnærmelsesvis kom i nærheden af vores fine resultat i 2019 set i lyset af udfordringerne med Corona, som fik mange andre foreninger til at udskyde deres indsamlinger til her i efteråret, siger han i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Men det lykkedes for vores 150 indsamlere, hvilket var 25 færre end i 2019, at komme op på cirka 137.500 kroner i kontanter for Esbjerg og Fanø kommune. Dertil kommer et dobbelt op på cirka 137.500 kroner indsamlet på MobilePay. Så alt i alt blev det til cirka 275.000 kroner.


Vi er super glade her i lokalafdelingen over resultatet.

Steen Hansen


Med udgangspunkt i, hvad der på landsplan er indsamlet, ligger Scleroseforeningens lokalafdeling Esbjerg/Fanø dermed igen helt i top.

- Så vi er super glade her i lokalafdelingen over resultatet og sender i den forbindelse mange venlige tanker til kommunens borgere for deres store opbakning, siger Steen Hansen.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Det bliver i familien

Annonce