Annonce
Ugeavisen Esbjerg

SE BILLEDERNE: Fødselsdagsfest for alle pengene

Annonce

Den første fest. Den første eksamen. Den første dimission. Det bliver et år på Esbjerg Gymnasium med den første efter den tidligere rektor Erling Petersson. Det bliver også et år, hvor den nye rektor Sune Ahrenkiel kan opleve de samme begivenheder for første gang.

Sådan var det i fredags. Det var skolens første fødselsdagsfest efter Erling, det var den første galla med Sune. Og den oplevede 1450 gæster. 1.g’erne dansede jive, 2.g’erne var diskoudklædte og 3.g’erne var i galla. Og den nye rektor føler, at EG-ånden også var til stede, selvom skolen har fået en ny rektor.

- Jeg tror det. Jeg har kun indtil videre hørt positivt. Erling har været med til at skabe det her gennem 21 år, men jeg har ikke hørt, at der er nogle, der har tænkt om mig, hvad er han for en knold, han ødelægger da hele festen, siger Sune Ahrenkiel med et smil.

Og så roser han eleverne for deres engagement.

- Det, der rammer mig mest, er, hvor involverende eleverne er, og at der til sidst står fire vagter og siger, det er næsten kedeligt. Det er jo eleverne og lærerne, der bærer det værdisæt, skolen har. Der er højt til loftet, og det er mangfoldighedens gymnasium, for der er plads til alle, siger Sune Ahrenkiel, der fra dag et har følt sig hjemme på gymnasiet.

Tradionen tro var det to elever, der agerede toastmastere til festen. Det job gav rektoren Sarah Kathrine Dehlendorff Svenningsen og Mikkel List Nedergaard topkarakter for udførelsen af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce