Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Send et digt og vind en bog

"100 dage 100 digte - hverdagstanker fra en coronatid" er på 312 sider og vedkommende. Vi har alle tænkt mange tanker under den her nedlukning og pandemi. Foto: Presse
Send et lille digt om dit liv under corona til Ugeavisen Esbjerg og vind en signeret "100 dage 100 digte - hverdagstanker fra en coronatid" af Pelle Hvenegaard. Vi har to til udlodning.
Annonce

Vind en bog: Han er journalist, tv-vært og foredragsholder og kendt for sin rolle som Pelle i den Oscar-vindende "Pelle Erobreren" samt for værts-roller på tv. Men siden 2018 er Pelle Hvenegaard også kendt som forfatter. I marts 2020 gik han i gang med et simpelt, men også lettere uoverskueligt projekt: At skrive 1 digt hver aften i 100 dage ud fra de følelser, tanker og oplevelser, der måtte presse sig på. Skæbnen vil, at corona-epidemien 10 dage inde i eksperimentet lukker Danmark ned. Dermed kommer Pelle til at sætte ord på hverdagen under en af danmarkshistoriens største kriser. Pelles digtning er direkte, og hans digte er lette at læse. Han kommer vidt omkring, og bogen er for dem, der gerne vil have et humoristisk, rørende og tankevækkende tilbageblik på en tid, hvor vi alle nok må spørge: Hvad fanden skete der lige dér.


Digtet behøver ikke at rime, det må gerne være et haiku-digt - eller et hvilket som helst andet digt.

Journalist Mette Falther


Ugeavisen Esbjerg har fået to signerede eksemplarer af bogen, og dem giver vi væk igen. Til to af jer, læserne. Men det er ikke helt gratis, for I skal gøre noget til gengæld: I skal skrive et lille digt og maile det til os. Et digt om jeres liv under corona. Vi vil gerne bringe nogle af digtene i avisen sammen med navnene på de to læsere, der vil modtage en bog med posten.

Digtet behøver ikke at rime, det må gerne være et haiku-digt - eller et hvilket som helst andet digt.

Send dit digt på mail til mfa@ugeavisen.dk senest søndag den 19. juli klokken 22.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Liv i midtbyen

Annonce