Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Shaping New Tomorrow er klar til Esbjerg

Et af nyere tids hurtigst voksende herretøjsbrands, Shaping New Tomorrow, er i fuld gang med at rekruttere medarbejdere til deres nye flagskibsbutik i Esbjerg. Foto: Presse
Det gamle Krone Apotek bliver til herretøjsforretning, når Shaping New Tomorrow slår dørene op den 8. juli.

Ny butik: Et af nyere tids hurtigst voksende herretøjsbrands, Shaping New Tomorrow, kendt fra blandt andet Løvens Hule, er i fuld gang med at rekruttere medarbejdere til deres nye forretning i Esbjerg. Den 8. juli åbner det populære herretøjsbrand således i det gamle Krone-apotek i Kongensgade 36, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Butikken i Kongensgade bliver en såkaldt flagskibsbutik samt virksomhedens femte butik. Shaping New Tomorrow, der blandt andet har stifter af JustEat og serie-investoren Jesper Buch med i ejerkredsen, oplyser, at etableringen i Esbjerg kommer efter utallige opfordringer fra onlineshoppere i Esbjerg. Ifølge administrerende direktør og medstifter, Kasper Ulrich, er esbjergenserne faktisk i toppen over de mest flittige shoppere i Shaping New Tomorrows onlinebutik.

- Det er selvfølgelig medvirkende til, at vi nu etablerer flagskibsbutik i Esbjerg, siger Kasper Ulrich i pressemeddelelsen og tilføjer, at Shaping New Tomorrow fuldt og fast tror på værdien af de fysiske, lokale butikker.

Annonce

- Med vores rigtig gode erfaringer fra de øvrige butikker i København, Aarhus, Aalborg og Odense er vi overbeviste om, at etableringen i Esbjerg vil trække et stort og bredt publikum til Kongensgade i Esbjerg centrum. Så vi håber naturligvis også på, at vi kan være med til at sparke liv og fornyet optimisme ind i det lokale handelsliv i gågaden, udtaler Kasper Ulrich.

Satser på tyskere

Shaping New Tomorrow glæder sig til at slå dørene op i begyndelsen af juli, og åbningen i Esbjerg har også en ekstra strategisk dimension, forklarer Kasper Ulrich i pressemeddelelsen.

- Vi er i gang med en stor satsning i Tyskland, hvor vi om kort tid åbner stor butik og vores internationale hovedkontor midt i Hamborg. Vestkysten er jo en magnet på tyskere om sommeren, så vi håber selvfølgelig på, at vi også kan tiltrække de tyske turister til butikken i Kongensgade og derved også øge kendskabet til Shaping New Tomorrow, siger Kasper Ulrich.

Butikken i Esbjerg kommer til at beskæftige en Store Manager, Sales Assistant og seks Part Time Sales Assistants. Rekrutteringen af de medarbejdere er i gang.


Vi håber naturligvis også på, at vi kan være med til at sparke liv og fornyet optimisme ind i det lokale handelsliv i gågaden.

Kasper Ulrich, direktør og medstifter af Shaping New Tomorrow


rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kom med til eksamen

Ugeavisen Esbjerg

Huset har det hele

Ugeavisen Esbjerg

Daimi vendte hjem

Annonce