Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Skal du med: 200 x massage til wellnessaften

Mangler man en julegave, er wellnessaften en god ide. Sidste gang var

der udsolgt.

Annonce

For ti år siden lavede de et tilsvarende arrangement og fik udsolgt. Nu gentager Svømmestadion Danmark sin wellness-aften med forkælelse, spisning, saunagus, afstresning, spabade og massage.

Men det bliver endnu større og bedre denne gang, lover afdelingsleder i SEPE, Sport & Event Park Esbjerg, Lene Kikkenborg Andersen.
Der sættes 200 billetter til salg til wellness-aftenen. I prisen er der fri vand og vin, der er adgang til afstresningsholdene i varmtvandbassinet, der er klassisk saunagus, forårs-peeling, adgang til den romerske afdeling, der er let buffet og dækket op inde i svømmestadion, hvor lyset er dæmpet, og de levende lys tændt. Og så er der massage til alle 200 deltagere.
Det betyder, at Lene Kikkenborg Andersen skal skaffe 23 massører og lige så mange brikse, som stilles op ved konkurrencebassinet, og for at løse den opgave har afdelingslederen kontaktet behandler fra fysioterapeutskolen. Det bliver muligvis ikke intimt, men det bliver sjovt at ligge 23 mennesker på massagebrikse på samme tid.

Køber man en billet til 545 kroner, 50 kroner mere end den normale pris, får man en freestylegus med vinderen af den interne konkurrence om at blive gusmester. Freestylegusen foregår i Esbjerg Spa og Wellness med plads til 32 personer.

Køber man en billet til 595 kroner, får man desuden et 20 minutters kurbad i Esbjerg Spa og Wellness med i pakken. Der er dog begrænset antal pladser.

Der er for alle gæster uanset billettype mulighed for at tilkøbe ansigtsmaske og doktorfisk i Esbjerg Spa og Wellness.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Liv i midtbyen

Annonce