Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Skechers fastholdt fodfæstet og væksten i et kriseår

Sports Connection / Skechers domicil bygning i Esbjerg. I et faldende marked er koncernens omsætning steget til 378 millioner kroner mod 341,3 millioner kroner i 2019. Foto: Presse

Regnskab: Detailhandlen blev ramt hårdt af coronapandemien, men Sports Connection, der er den danske distributør af de amerikanske Skechers-sko i Norden, formåede alligevel at afværge de værste følger og sælge flere Skechers-sko i de nordiske lande i 2020. Det fremgår af en pressemeddelelse fra koncernen.

I et faldende marked er koncernens omsætning således steget til 378 millioner kroner mod 341,3 millioner kroner i 2019, og resultatet før skat er med 62 millioner kroner blot en skosnude lavere end 62,3 millioner kroner året før. Administrerende direktør og hovedaktionær i selskabet med base i Esbjerg, Peter Jørgensen, er meget tilfreds med de økonomiske nøgletal.

- Vores forretningsmodel har vist sin holdbarhed og modstået de omvæltninger, coronapandemien har udsat os for. Detailhandlen på vores største marked, det danske, blev ramt med en forhammer, da Danmark lukkede ned i marts i fjor, og vi måtte finde løsninger for at bringe alle så godt igennem sundhedskrisen som muligt, siger Peter Jørgensen i pressemeddelelsen.

Annonce

rwe

Sports Connection blev etableret i 1994 af Marianne og Peter Jørgensen, som fortsat er hovedaktionærer og ejer virksomheden sammen med forretningspartneren Hans De Groot fra Holland. Firmaet har base i Esbjerg og er eksklusiv distributør af det amerikanske skomærke, Skechers, i de nordiske lande. Foto: Presse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce