Annonce
Ugeavisen Esbjerg

En skiftedag med følelser

Den Jyske Sparekasse og Vestjysk Bank er fusioneret, så der nu bliver monteret nyt logo på bygningen i Torvegade. Foto: Tue Sørensen

Erhverv: Fusionen af Vestjysk Bank og Den Jyske Sparekasse bliver nu også synlig på den bygning, der skal rumme fremtidens Vestjysk Bank i Esbjerg. Det er den bygning i Torvegade, hvor Den Jyske Sparekasse hidtil har haft adresse.

Forleden blev facadeskiltet skiftet. Den Jyske Sparekasses navneskilt blev taget ned, og bagefter kom der til at stå Vestjysk Bank på facaden.

- Det er en del af af det, og når man står og ser på den udskiftning af skiltet på facaden, er det faktisk forbundet med ret mange følelser. Det er en sammenlægning af virksomheder altid. Og det gælder også for vore medarbejdere, uanset om de kommer fra Vestjysk Bank eller Den Jyske Sparekasse, siger Torben Backs, der er blevet chef for den nye udgave af Vestjysk Bank i Esbjerg.

Annonce

Rystes sammen online

Han er glad for sit nye hold, som har en fin kombination af kompetencer. Lige nu er opgaven at få skabt sammenhold og samling på medarbejdere, der kommer fra to forskellige kulturer. De må rystes sammen primært online.

- Vi kan ikke gøre, som man normalt ville gøre det ved for eksempel at sende alle på fælles teambuilding eller lave sociale arrangementer, hvor alle er sammen. Det forhindrer corona, og det er ærgerligt. Men vi må udnytte de muligheder, der kan lade sig gøre og så håbe, vi kan gøre mere af det normale meget snart, siger Torben Backs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce