Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Slik og damemode i Kongensgade

I Kongensgade nummer 56 åbner forretningen Life N' Style, der sælger damemode og accessories. Foto: Rune Weitling

Nyåbninger: Det er efterhånden lang tid siden, at der blev langet juice og sandwich over disken i Kongensgade 77, hvor Joe & the Juice i en årrække havde til huse. Pludselig var det dog slut med tung bas og tatoverede, overgearede unge mænd i opsmøgede t-shirts i lokalerne, som nærmest "over night" drejede nøglen.

Nu kommer der dog nyt liv i lokalerne, for om to uger åbner slikbutikken Honningkrukken nemlig i de centrale lokaler på byens hovedstrøg.

- Vi har kigget på den del lokaler, men faldt for disse, da de har mange vinduer ud mod gaden. Derudover er placeringen i Kongensgade rigtig god, fortæller indehaver Ahmed Dabbas, der i forvejen har en slikforretning i Kolding, til Ugeavisen Esbjerg.

- Jeg flyttede til Kolding i forbindelse med min uddannelse, og da jeg havde en del fritid, åbnede jeg en slikforretning. I Kolding har vi haft mange kunder fra Esbjerg, så nu har vi valgt, at vi kommer til kunderne i stedet for, at de skal komme til os, siger Ahmed Dabbas, der selv vil være i forretningen den første måned, hvorefter han regner med at have ansat de medarbejdere, der skal drive Honningkrukken i Esbjerg.

Længere oppe ad Kongensgade, nærmere bestemt i nummer 56, åbner forretningen Life N' Style, der sælger damemode og accessories. Onsdag i denne uge er det slut for Life N' Style i Strandbygade 46, og så står den ellers på flytning. Mandag den 29. marts klokken 10.00 åbnes der så op i den gamle Gamestop forretning.

I sidste uge kunne Ugeavisen Esbjerg desuden afsløre, at inden påske vil den tidligere Coexist by Buksetrolden og Pandora åbne som èn stor, ny Selected-butik. Bestseller-koncernen, der er lejer, faldt for den gode placering og den smukke facade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce