Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Socialrådgivere med udmærkelse

Louise Lindberg Fock ville gerne have givet sin makker Jane et kram. Foto: Privat
To socialrådgivere blev færdige med ekstraordinært eksamensresultat.

Noget særligt: Der er dem, der dimitterer fra deres uddannelse med topkarakterer. Og så er der dem, hvor den får en tand mere. Det sidste gjorde sig gældende for to nu tidligere studerende på UC SYDs socialrådgiveruddannelse i Esbjerg.

- Det var en kanon oplevelse at få at vide, at projektet blev indstillet til en udmærkelse, siger Louise Lindberg Fock.

Og hun suppleres af sin eksamenspartner Jane Skovmand:

- En dejlig anerkendelse ovenpå al arbejdet med bachelorprojektet.


Det var lidt underligt at sidde der bag skærmen og ikke at kunne fejre det med min makker.

Louise Lindberg Fock


Det, de to nu tidligere studerende taler om, er, at de ikke alene afsluttede deres uddannelse med 12 på eksamensbeviset, men også fik udmærkelse. En særlig anerkendelse som kun tilfalder de få, og som bliver tildelt efter indstilling fra enten eksaminator eller studielederen. Ovenpå næsten et år med Covid-19 og dens indvirkning på studielivet og arbejdet frem mod bacheloreksamenen, giver den følgesvend da også det eneste hak i oplevelsen.

Det ville Jane Skovmand også gerne have givet sin makker... Foto: Privat

- Eneste minus på dagen var, at jeg ikke kunne give min super gode makker Louise et ordentligt kram som tak for kampen, og at kunne dele det med familie og venner på dagen, siger Jane Skovmand.

Og Louise Lindberg Fock har det helt på samme måde.

- Det var lidt underligt at sidde der bag skærmen og ikke at kunne fejre det med min makker, siger hun.

I argumentationen for indstillingen til udmærkelsen lyder det samlet, at alt i bachelorprojektet var perfekt. Både indholdet i forhold til teori og praksis men også formidlingen af det, som blandt andet beskrives som meget præcist. Og det er da også en glad og stolt studieleder, der har overbragt de to kvinder, der nu kan kalde sig socialrådgivere, den gode nyhed.

- Det glæder mig, at vi kan sende så dygtige studerende ud i praksis til glæde for de borgere og kolleger, som de kommer til at samarbejde med. Jeg ønsker dem al mulig held og lykke fremover, siger Britta Martinsen studieleder på UC SYDs socialrådgiveruddannelse i Esbjerg.

mfa

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce