Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Spændende: Ea vil lave fællesspisning

Ea Gram-Rankin inviterer indenfor til fællesspisning til billige penge.

Ea Gram-Rankin vil gerne have ”mindre mig - mere os” i Esbjerg. Så nu inviterer hun til fællesspisning.

Annonce

De gør det i mange andre storbyer, og nu skal vi også gøre det i Esbjerg, spise sammen. Ea Gram-Rankin, som ejer cafe Rankin Park i Skolegade vil de første fire mandage i det nye år holde ”Samspisning - Rankin Style”.

Tanken er lange borde, èn ret (chili con carne, pulled pork, kylling i karry, den slags), så meget du kan spise og en fast pris på 75 kroner per snude.

- Jeg har gået og puslet med ideen i meget lang tid, og jeg har jo den her hjertesag: Mindre mig - mere os. Det er dyrt at spise ude, og der er rigtig mange i Esbjerg, der ikke har råd til det. Det skal vi have lavet om på. Derudover er der rigtig mange, der bare ikke har nogen at spise ude med, ensomme, ældre, tilflyttere, studerende, enlige forældre og så videre.

Ingen er for fine
- Jeg vil gerne have alle dem, der ellers sidder alene, ud af busken og ned til mig, så vi kan spise sammen og hygge og komme hinanden ved og skabe nye relationer, men fællesspisningen skal være for alle og alle lag, også for borgmesteren. Der er ingen, der er for fine til fællesspisning, siger Ea Gram-Rankin.

Hun har fundet to frivillige til at hjælpe, men hun mangler sponsorater. Hun giver arbejdskraften, lægger lokaler til og giver sin tid, men hun mangler 10.000 kroner, før det kan blive en realitet.

- Uden sponsorer kan det desværre ikke lade sig gøre, så jeg håber meget, at der er et par lokale virksomheder, der kan se det fede i min fællesspisnings ide og vil hjælpe os - ellers kan det ikke lade sig gøre mere end en enkelt gang, siger den idérige Ea Gram-Rankin.

Den første fællesspisning er efter planen mandag den 7. januar fra 17.30-20.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce