Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Spændende: Esbjerg får nyt catering-firma

Kasper Knudsen, 47, har i mange år drømt om at have sin egen forretning. Nu er han kommet i gang med Kasper Knudsen Catering på adressen Darumvej 140.

Kasper Knudsen har 20 års erfaring fra flere fine køkkener og restauranter. Nu vil han selv levere mad ud af huset.

Annonce

Den 47-årige Kasper Knudsen står bag Esbjergs nyeste firma i madbranchen.

1. juni åbnede han nemlig Kasper Knudsen Catering, som har til huse i køkkenfaciliteterne i den tidligere Esbjerg Produktionsskole på Darumvej i Esbjerg, hvor han har lejet sig ind. Det er en gammel drøm om at være selvstændig, som Kasper Knudsen nu vil give en skalle. Fra køkkenet på Darumvej 140 vil han levere mad ud af huset til både private kunder og lokale erhvervsvirksomheder.

- Jeg har altid haft en stor interesse i at lave mad ud af huset, og jeg kan se, at markedet i de senere år bare er blevet større og større. Jeg har i mange år ligefrem drømt om at åbne min egen forretning, og nu skulle det være, siger Kasper Knudsen til Ugeavisen Esbjerg.

Han har sit koncept på plads. Kasper Knudsen Catering tilbyder alt indenfor buffeter, to, tre eller fem retters menuer, tapas, firma-catering samt mad til receptioner og andre arrangementer.

- I princippet laver jeg alt på forespørgsel og skræddersyer gerne et menuforslag helt efter mine kunders ønsker. Lige nu er det for eksempel meget oppe i tiden at bestille en masse forskellige små tapasagtige retter, som man kan sidde og nyde rundt om bordet. Jeg kommer også gerne ud i private hjem og laver menuen færdig der, mens jeg har passende vine til købmandspriser med, forklarer Kasper Knudsen.

- Jeg satser på ærlig mad med gode råvarer. Præsentationen af maden og smagen skal være i top, ligesom jeg prøver at reducere madspild mest muligt, uddyber han.

Handler lokalt
Kasper Knudsen har gode kontakter til det lokale erhvervsliv, som han for alvor lærte at kende i sine otte år år som konference- og eventchef på Hotel Britannia i Esbjerg. Han vil også satse på lokale kunder og samarbejdspartnere.

- Min filosofi er at pengene skal holdes i byen, og jeg handler derfor lokalt, hvor det er muligt. Jeg glæder mig til at komme i gang, og har allerede en del ordrer i hus. Og mange ideer i støbeskeen. Herunder pop-up-restauranter, vinarrangementer og andet. Branchen er i rivende udvikling. Også i Esbjerg, så det bliver interessant at være en del af alt det, der sker med den gode mad i Esbjerg, siger Kasper Knudsen.

Han er gået i gang uden at stifte gæld, og forretningen skal ikke vokse hurtigere, end Kasper Knudsen kan følge med til. Han har kolleger i branchen, der kan hjælpe ved de største spidsbelastninger.

FAKTA
Kasper Knudsen har 20 års erfaring indenfor branchen. Han har arbejdet som kok og køkkenchef mange forskellige steder såsom Hotel Britannia, Hjerting Badehotel, Skagen Fiskerestaurant, Leonora Christine i København, Restaurant Knudedyb ved Lars Kyllesbech, Hotel Propellen, Kunstpavillionen, Restaurant Kammerslusen og ECH Park. Kasper Knudsen bor i Sædding sammen med hustruen Mette, der arbejder ved NorSea Group, børnene Viktor og Mads Emil på 13 og 16 år og hundehvalpen Max på 7 måneder. I fritiden holder han formen ved lige med crossfit og løb og dyrker sin store interesse for vin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce