Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Spændende ny flyrute fra Esbjerg: Turen går til Edinburgh

Den skotske hovedstad bliver ny destination, som det er muligt at flyve direkte til fra Esbjerg Lufthavn.
Annonce

Esbjerg Lufthavn har efterhånden mere og mere luft under vingerne, og nu føjer en ny aftale sig til rækken af gode vinde, der har blæst over den lokale lufthavn i år.

Fra den 7. maj 2020 har skotske Loganair, der i forvejen flyver fra Esbjerg til Aberdeen, nemlig besluttet at tilføje en rute, som skaber en direkte forbindelse fra Esbjerg til Skotlands hovedstad, Edinburgh. Der er planlagt tre ugentlige flyvninger med afgang fra Esbjerg ved middagstid tirsdag og torsdag og en eftermiddagsafgang på søndage.

- Det betyder jo endnu en international rute fra Esbjerg Lufthavn, og at den går direkte til den skotske hovedstad, klager vi bestemt ikke over, lyder det fra en glad lufthavnschef, John Nielsen.

Han oplyser til Ugeavisen Esbjerg, at lufthavnen kan håndtere den nye rute med det nuværende personale, men forhåbentlig kommer der endnu mere trafik i lufthavnen i fremtiden.

- Det her viser da i hvert fald, at vi undervejs i den rigtige retning. Vi er altid på udkig efter nye muligheder, og her har de erhvervsdrevne ruter blandt andet vores fokus, siger John Nielsen.

Området omkring Edinburgh har meget at byde på med både en storby og let adgang til det skotske højland, hvilket gør destinationen oplagt i forhold til både miniferier, jagt- og golfturer.

- Vi er naturligvis meget glade for den nye rute, og den understreger, at Esbjerg internationalt set er meget attraktiv, mens ruten også underbygger områdets stærke erhvervsstruktur, siger Søren Heide Lambertsen, der er formand for Teknik og Byggeudvalget, i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce