Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Spændende nyt: Incado flytter hjem

Efter cirka 10 år i Torvegade flytter Incado nu hjem og åbner i de gamle

lokaler i Smedegade med et helt nyt koncept.

Annonce

Selvom et nyt eventyr først lige skal til at begynde, så er det på mange måder som om, at ringen nu slutter for Incado.

Indenfor kort tid flytter Frank Rasmussen, konen Tina Roholt Frederiksen og flere af de ansatte fra Incado nemlig ind i de gamle rammer i Smedegade over for Føtex, hvor mange esbjergensere vil kunne huske, at forretningen havde til i til huse i en lang årrække.

- Ja, man kan godt sige, at vi flytter hjem igen, smiler Frank Rasmussen og forklarer, hvad det bliver for en forretning.

- Det bliver med et nyt koncept, hvor fokus er på indramning, kunstnerartikler, men hvor det også er base for vores stadigt voksende webshop. Det bliver derfor en kombination af detailbutik og webshop, hvor vores ansatte fysisk kan pakke webordre i forretningen, men hvor man også kan komme ind og få taget mål til en specialindramning og købe brætspil, blyanter og blomster eller hente den plakat, man har bestilt via webshoppen, men vil spare fragten på.

Skal ryddes i Torvegade
Frank Rasmussen kalder det selv et vinderkoncept, og han er glad for at vende hjem til den helt centrale del af Esbjerg.

- Vi har været glade for at være i Torvegade, men der er ingen tvivl om, at det her er en drømmeplacering for os. Samtidig er huslejen på gågaden blevet mere human, siger Frank Rasmussen, der har lejet de 240 kvadratmeter i stueplan.

Frank og Tina har den nye forretning sammen men de kommer ikke selv til at stå i den dagligt.

- Vi tager vores fantastiske ansatte med os fra Torvegade. Så kunderne vil møde kendte ansigter og få den service, de kender fra Torvegade, lyder det fra de Tina og Frank, som i øvrigt opfordrer alle til at kigge forbi Torvegade og gøre et kup, for inden længe drejer de nøglen for sidste gang.

- Der er intet fra Torvegade, der kommer med ned i den nye butik. Alt skal væk, og derfor er det også helt uhørt lave priser, vi kører med lige nu, smiler Frank, som forventer at åbne i Smedegade cirka midt marts eller start april.

CITAT: Egentlig ville vi bare have haft et lager et sted. Men vores ansatte er super servicemindede, så da muligheden i Smedegade - med huslejen og den kundetrafik der er - bød sig, så kunne vi ikke sige nej. Så nu bliver det en kombi af detail og webbutik, og jeg tror, at vi rammer noget helt rigtigt her i forhold til fremtidens handel.
Frank Rasmussen, Indehaver af Incado

FAKTA
Foruden at pakke webordrer i den kommende Incado i Smedegade vil man blandt andet sælge bræt- og puslespil, kunster- og hobbyartikler, standardrammer og blomster. Brugskunst bliver ikke en del af det nye koncept. Man kan også komme ind og få lavet en specialindramning samt afhente webordrer. Forretningen hedder Incado by Roholt, men i folkemunde omtales den blot Incado.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce