Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Spændende: Retro i hjemlige rammer

ÅBNINGSTIDER Unik Indretning, Kirkegade 10, får åbent mandag fra 10-15, torsdag fra 12-17, fredag fra 10-15 og lørdag fra 10-13. Inga Tarp leverer også møbler til købere.

I Kirkegade 10 har Inga Tarp indrettet butik med pænere genbrug og retro, så det ligner et hjem. Hun sælger også te opkaldt efter mor og far.

Annonce

Det føles næsten som at komme på besøg i et rigtigt hjem at besøge Inga Tarps nye retrobutik i Kirkegade 10 i det, der engang har været en stor hævet stuelejlighed. Men i det her hjem er alle ting til salg. ”Unik Indretning” hedder den 50-årige Inga Tarps butik, som før lå i Esbjerg Storcenter i knap så hjemlige omgivelser.

Inga er uddannet dekoratør i Inspiration i Kongensgade, som nu er Imerco. I 2016 lavede hun retrobutik i en lade, og i 2017 flyttede hun så sine ting ind i lejede lokaler i Esbjerg Storcenter. Nu er hun kommet ind til byen i lejemålet, der er indrettet som en lejlighed med mindre rum, som Inga Tarp har gjort både hjemlige og inspirerende at gå rundt i. Ved siden af butikken arbejder hun som freelance dekoratør og dekorerer butiksvinduer og indretter butikker og messestande.

Retrotingene, gamle bøjler, køkkenskabe, lamper, teaktræsmøbler, dåser, bambusmøbler, vaser, glas, køkkenstole og lænestole og alt det andet, finder Inga Tarp på loppemarkeder i Tyskland og herhjemme og opkøber fra private.

Så Inga Tarp har travlt, og derfor er det også Vibeke Skiver, som engang havde Garnhjørnet i Esbjerg, der nu er ansat som flexjobber i ”Unik Indretning”.

Og så har Inga en anden sjov ting i sin butik. Hun sælger nemlig te, otte smage, som hun selv har fået lavet som private label, og to af dem har fået navn efter Ingas mor og far på 84 år. Det er ”Hermanns favorit te” og ”Doris Erna te”, men det får de først at vide, når Unik Indretning åbner officielt fredag den 31. januar klokken 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce