Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Spangsbjerg Kirkevej og Parkvej får ny cykelsti

Det bliver mere sikkert at cykle fra Fovrfeld og Sædding til centrale dele af Esbjerg, når der laves cykelsti i begge sider af vejen på en strækning langs Parkvej og Spangsbjerg Kirkevej. Foto: Esbjerg Kommune

Arbejdet med at anlægge 1,4 kilometer ny cykelsti i Esbjerg er i gang.

Det er særligt cyklister, som jævnligt tager turen via Parkvej og Spangsbjerg Kirkevej, der kan se frem til, at strækningen fra Stormgade til Eriksensvej får cykelsti i begge sider af vejen.

Mens der arbejdes på de nye cykelstier, vil krydsene ved Gl. Vardevej og Parkvej og Stormgade og Spangsbjerg Kirkevej også blive renoveret, så krydsene bedre er gearet til mængden af trafik. Når der arbejdes på krydsene, kan det være nødvendigt at spærre for gennemkørsel kortvarigt, men det vil blive skiltet på forhånd.

Annonce

- Vi vil netop gerne have flere til at vælge cyklen fremfor bilen. Det kræver også, at cyklisterne føler, at der er plads til dem. Derfor opgraderes strækningen langs Spangsbjerg Kirkevej og en del af Parkvej, så det bliver mere attraktivt at vælge den rute, siger Søren Heide Lambertsen, formand for Teknik og Byggeudvalget, i en pressemeddelelse.

Forløber arbejdet som det skal, vil projektet være afsluttet i slutningen af oktober 2021.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kom med til eksamen

Ugeavisen Esbjerg

Huset har det hele

Ugeavisen Esbjerg

Daimi vendte hjem

Annonce