Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Speedway: Esbjerg Vikings holder på Matias Nielsen

"Vi har haft mulighed for at tiltrække nogle store talenter, som har fået gode kår for fortsat udvikling, og i den sammenhæng er Matias Nielsen et godt eksempel," lyder det fra Esbjerg Vikings, der har forlænget med landsholdsaktuelle Matias Nielsen. Foto: Benny Skou
Han var en stærk årsag til, at Esbjerg Vikings hentede sølvmedaljer sidste år, og nu forlænger landsholdsaktuelle Matias Nielsen samarbejdet, så han bliver i klubben de næste to år.
Annonce

Speedway: Han er efterhånden blevet ganske forvænt med podiepladser, for Matias Nielsen snuppede som bekendt både sølvmedaljer sammen med Esbjerg Vikings sidste sæson samt samme farve medalje til U21-DM og sammen med U21-landsholdet i VM-finalen. Derfor har der heller ikke været tvivl om, at Esbjerg Vikings gerne ville forlænge samarbejdet, der nu løber hen over sæsonerne 2021 og 2022. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Matias Nielsen er et af de allermest spændende talenter herhjemme, og jeg er meget tilfreds med, at vi har mulighed for at forlænge samarbejdet yderligere. Han er med fremme, hvor det sker, og han har allerede høstet gode, internationale erfaringer, siger holdleder Tom Paarup Madsen om den talentfulde kører, som selv ser frem til endnu flere udfordringer.

- Jeg har efterhånden været hos Esbjerg Vikings i en del sæsoner, og det er bare det helt rigtige sted for mig. Der bliver arbejdet professionelt med tingene i et godt miljø, hvor der er fokus på, hvordan vi alle sammen bliver bedre. Der er store ambitioner, som passer godt til mig, og så er det fedt, at der er en langsigtet plan med tingene, lyder det fra en glad Matias Nielsen, som er tiltænkt en stor rolle på Granly Speedway Arena de kommende år.


Matias vokser kontinuerligt, og vi ser ham som en profil på vores ligahold i mange år fremadrettet.

Tom Paarup


rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce