Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Spidskandidat: Jakob skal jagte borgmesterkæden

Jabob Lykke er blevet valgt som Socialdemokratiets borgmesterkandidat. Foto: Tue Sørensen
Fagforeningsmanden Jakob Lykke er blevet valgt som Socialdemokraties spidskandidat ved næste kommunalvalg.
Annonce

Efter Socialdemokratiets opstillingsmøde lørdag står det nu klart, at det bliver Jakob Lykke, der skal forsøge at fravriste Jesper Frost Rasmussen borgmesterkæden ved næste kommunalvalg.

52-årige Jakob Lykke, der til daglig er formand for 3F Transport Esbjerg, blev valgt som spidskandidat uden modkandidat, og partiet sender således et ensidigt signal til omverdenen om, at Jakob Lykke er manden, der satses på.

- Jeg er utrolig glad for, at der er fuld opbakning til mig. Det betyder uendelig meget, for det er kun i fællesskab, at vi kan udleve det her projekt, siger Jakob Lykke og fortsætter:

- Jeg kommer nu til at have et tæt parløb med byrådsgruppen, og at jeg er udpeget som partiets spidskandidat ved næste valg betyder også, at jeg officielt vil blande mig mere i de politiske debatter og den politiske dagsorden end hidtil.

Jakob Lykke er 52 år og gift med Helle Fink Lykke med hvem han har børnene Mikkel på 28 år og Laura på 24 år. Han bor i Esbjerg.


Jeg er utrolig glad for, at der er fuld opbakning til mig. Det betyder uendelig meget, for det er kun i fællesskab, at vi kan udleve det her projekt.

Jakob Lykke
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce