Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Støttekoncert givet nyt liv til Stafet For Livet

Stafet for Livet var tæt på at blive aflyst. Nu bliver den gennemført og får sin helt egen støttekoncert i Esbjerg live på Facebook.

Annonce

Normalt handler Stafet for Livet om at skabe et fællesskab og samle penge ind i den gode sags tjeneste. Men hvordan gør man det, når danskerne ikke må samle sig flere end ti personer på samme sted? Før svaret dukkede op var dette års Stafet for Livet tæt på at blive aflyst i Esbjerg, men så fik Anders Davidsen og Lars og Carsten Prisfeldt, de tre indehavere af diskotek Skræddergården og den engelske pub Little London, en ide.

- Vi før har været en del af Stafet for Livet som sponsorer. Vi begyndte at snakke om, at det var ærgerligt, hvis det blev aflyst, så vi ville gøre noget, siger Lars Prisfeldt.

Derfor bliver Stafet for Livet ikke blot gennemført på fredag i en ny form, hvor holdene løber hver deres ruter, det bliver også tilsat et velgørenhedsshow med støttekoncert, der streames fra Little London, hvor en række musikere optræder, mens der sideløbende kører online auktioner sponsoreret af en lang række af byens virksomheder. Du kan selv byde ind på auktionerne i den gode sags tjeneste på Odendo.

- Det var tanken at vi ville holde det i lille skala, men interessen for at donere præmier har været ret stor. Det har været alt fra tre flasker rødvin, til to tømrere, der arbejder gratis en hel dag, siger
Anders Davidsen.

Musik og løb
Auktionerne har altså været i gang i flere dage, og de slutter fredag aften, når det showet bliver streamet.

Der sidder den lokale Tanni Christine ikke blot som en af solisterne, hun har også stået for at sammensætte aftenens musikalske indslag.

- Min far døde af kræft, men allerede før den tid stillede jeg gerne op og underholdt ved Stafet for Livet, fordi alt det,som vi skaber, går til et godt formål. Musikken er mit levebrød, men det er også min passion. I øjeblikket er jeg kun ude at optræde ved små begivenheder med under ti deltagere, men jeg oplever mere end nogensinde, at folk bliver rørt, når jeg kommer og synger. Vi er blevet berøvet hinandens selskab og savner fællesskab og nærvær. Det afsavn er musikken med til at kompensere for, siger Tanni Christine.

Dermed er Stafet For Livet i en coronaversion meget mere end en stafet, men der skal selvfølgelig også løbes.

- Vi opfordrer de tilmeldte hold til samme dag at deltage på ruter, som de selv lægger. Naturligvis i grupper med højst ti deltagere, siger Søren Andersen, formand for Stafet for Livet i Esbjerg.

I dag (fredag den 8. maj) klokken 12 begyndte stafetten, der strækker sig over 12 timer.

CITAT: Nu har vi noget at stå op til. Vi er ved at lægge nyt gulvtæppe på Skræddergården, men det her projekt er lidt mere spændende.
Anders Davidsen

SE MED I AFTEN
I aften (fredag den 8. maj) samles der ind til Kræftens Bekæmpelse til Stafet for Livet i Esbjerg. Du kan bidrage ved at melde dig til Facebook-arrangementet "Musik der støtter Esbjerg stafet for livet".
Du kan også støtte indsamlingen ved at donere et valgfrit beløb på mobilepay: 76424 // Esbjerg Stafet For Livet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce