Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Stephanie vil tage over efter Støjberg

Formanden for Danske Regioner og Region Syddanmark, Stephanie Lose fra Esbjerg, vil gerne bestride næstformandsposten i Venstre. Foto: Christian Juul Mikkelsen / Region Syddanmark
Annonce

Politik: Formanden for Danske Regioner og Region Syddanmark, Stephanie Lose (V), har officielt meldt sig som den første Venstre-politiker som kandidat til partiets næstformandspost.

"Det er min tro, at en næstformand med rod i Venstres kommunale og regionale bagland vil være en styrke for partiet og for vores formand", skriver Stephanie Lose, der er bosat i Esbjerg med sin mand Jakob Lose, der sidder i Esbjerg Byråd for samme parti, på sin Facebook-profil.

Stephanie Lose understreger, at hun ingen planer har om at forlade sine regionspolitiske tillidshverv.

"Og så jeg gør det med et ønske om at redefinere næstformandsposten. Hvis Venstres medlemmer vælger mig som næstformand, er det min hensigt at koncentrere mig om at arbejde aktivt og engageret på de indre linjer i vores parti med både organisation og politik, og så vil jeg overlade til Formanden og Folketingsgruppen at tegne Venstres politiske linje i medierne," skriver hun i opslaget.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce