Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Stor europæisk præstation

Annonce

Håndbold: Team Esbjerg genoptog seneste sæsons imponerende europæiske togt med en sejr på 33-26 over de tyske vicemestre, SG BBM Bietigheim, der for eget beskedne publikum præsterede sig i en forbløffende bleg udgave og cementerede forventningen om, at holdet er det tynde tyske øl i DELO EHF Champions League’s Gruppe A.

- Jeg havde ikke forventet, at vi kunne vinde så overbevisende, og jeg er glad for præstationen. Vi havde få og korte udfald, der var en periode i første halvleg, hvor vi byttede mål med dem, men når vi stod fast i forsvaret, havde vi godt styr på dem. De første 45 minutter var ekstremt stærke. Når man bruger tre døgn på at være af sted, er det en forløsning, at spillerne var i stand til at præstere i kampen. Det giver kræfter til sværere opgaver, sagde cheftræner Jesper Jensen efter kampen til klubbens hjemmeside.

Som de fleste andre modstandere i denne sæson havde sydtyskerne et længere holdkort end Team Esbjerg, men det var så at sige det eneste parameter, de overgik det danskbaserede hold på. Bietigheim formåede blot at følge med til 5-5, hvorefter holdet blev efterladt på perronen af et effektivt Esbjerg-hold, der havde Sonja Frey som den store indpisker, oplægger og afslutter i kampens indledende fase

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce