Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Storskærms-bold bringer EM ud i hele landet

Landsholdsfodbold er bare sjovere, når man kan dele oplevelsen med gode venner, klubkammerater eller andre med samme passion for Danmarks nationalsport. Det vil fans opleve på tribunerne i Parken i København til sommeren slutrunde. Men heldigvis er der mange muligheder for at følge de danske drenges kamp for trofæet sammen med andre fans, når EM rammer landet til juni. Foto: Tue Sørensen
Landets fodboldklubber er inviteret til fodboldfest, når EM rammer Danmark til sommer. Hjerting IF er blandt deltagerne.

EM: Flot pyntede klubhuse, fodboldkampe på klubbernes storskærme og konkurrencer om de bedste fortolkninger af Martin Braithwaites finter og af de bedste klubkors udgaver af 'Re-Sepp-Ten'. Det er, hvad landets klubber kan være med til, hvis de siger ja tak til at deltage i Hele Danmarks Fodboldfest.

Jakob Jensen, administrerende direktør i DBU, glæder sig til fodboldfest i hele Danmark og siger i en pressemeddelelse:

- Vi ønsker, at fodboldfesten skal række langt ud over lægterne i Parken. Det skal være en fest, som kan mærkes for alle, og som kan skabe fællesskaber for danskere i hele landet. Her er fodboldklubberne det helt rigtige match. De kan samle folk på tværs af køn, alder og tilhørsforhold, og derfor er vi rigtig glade for at kunne invitere landets klubber med til fodboldfest.

Annonce

Klubberne er klar

Når klubbens kagebager, teknik-geniet, kassereren og fest-dekoratøren slår pjalterne sammen og planlægger en god slutrundefest for små og store medlemmer, skal det helst være nemt at komme i mål med en god fest.

I Hjerting IF tager man del i DBU's festligheder og glæder sig til at byde velkommen til et brag af en EM-fest den 12. juni. Foto: Privat

Derfor har DBU eksempelvis sørget for, at rettighederne er på plads, så klubberne kan vise Danmarks kampe på storskærm i klubhuset. Klubberne kan også få en gratis kasse med balloner, flag og meget andet pynt, som kan bruges til at skabe gode rammer for festen i klubben. Og det er der flere af de lokale klubber, som har tænkt sig at gøre brug af. Blandt andet Hjerting IF.

- Det er et fedt tilbud, som vi helt sikkert gør brug af. Vi havde i forvejen planlagt at lave EM-fest, for vi var så heldige, at Thomas Hestehave fra klubben i efteråret blev kåret som Årets Fodboldskoletræner og modtog 10.000 kroner. Dem donerede han til klubben og de frivillige, så vi kunne lave en fed EM-fest, forklarer Thomas Vohs-Ahlers, formand for Hjerting IF Fodbold, og fortsætter:

- Vi pynter Hjertinghus og terrassen festligt op. Nu må vi se, hvor mange vi må være her, men planen er, at der i hvert fald må sidde 100 personer indenfor og se kampen den 12. juni på storskærm, og så sætter vi også nogle skærme op udenfor. Grillen kører selvfølgelig også med pølser og kød fra Meny i Hjerting, og der er booket fadølsanlæg fra Depot Esbjerg, siger Thomas Vohs-Ahlers, der glæder sig til dagen, hvor klubbens seniorhold også skal spille kampe.

- Det er selvfølgelig bold på et andet niveau, men det er med til at give os en god start. Jeg ved ikke, om vi laver et lignende arrangement til alle kampe, men vinder Danmark mod Finland den 12. juni, vil jeg da bestemt ikke udelukke det. Vi har i hvert fald perfekte forhold til at lave det i Hjertinghus, smiler Thomas Vohs-Ahlers.


Grillen kører selvfølgelig også med pølser og kød fra Meny i Hjerting, og der er booket fadølsanlæg fra Depot Esbjerg.

Thomas Vohs-Ahlers, formand for Hjerting IF


Hele Danmarks Fodboldfest

Hele Danmarks Fodboldfest er fodboldklubbernes fest. Tilbuddene til klubberne er:

• Træn med landsholdet

•Pynt op til landsholdsfest

• Fællessang

• Storskærm: Se kampene sammen i klubben

Klubberne kan vælge at gå all-in på hele konceptet, eller de kan vælge at plukke i tilbuddene og eksempelvis vælge kun at lave fællessang i klubben.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Rybners bygger studieboliger for tyve millioner

Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

EfB Akademi er på akut trænerjagt

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Spillerforeningen: EfB har købt sig tid til at chikanere spillerne

Ugeavisen Esbjerg

Brandvæsen stiller om til klimaudrykninger

Ugeavisen Esbjerg

Lokale unge viser ministeren den rigtige Jerne Station

Ugeavisen Esbjerg

Endnu en spiller stopper i EfB: Kikkenborg er færdig

Ugeavisen Esbjerg

Oplev læderskildpadden fra Vadehavet

Ugeavisen Esbjerg

Fodbolden kan ende hos de lokale

Ugeavisen Esbjerg

Øvelokalernes hus tager form

Ugeavisen Esbjerg

Oplev stjernespækket cykelløb i Esbjerg og Ribe

Ugeavisen Esbjerg

Rosé- og Blomsterfestivalweekend i Esbjerg City

Ugeavisen Esbjerg

Udstilling med fokus på biodiversitet

Ugeavisen Esbjerg

Den bedste kommer ikke til Esbjerg

Ugeavisen Esbjerg

Bedrøvet sponsor: EfB's ejere og ledelse har malet sig op i et hjørne

Ugeavisen Esbjerg

Gjesing Bistro og Byens Bistro er under konkursbehandling

Ugeavisen Esbjerg

Q-Star Energy A/S genopstår med stærk lokal ejerkreds

Ugeavisen Esbjerg

Speedway: Iversen og Nielsen er tilbage

Ugeavisen Esbjerg

Poul Madsen fra Ekstra Bladet: ”Jeg har frygtet, at jeg selv blev hensynsløs på grund af mit arbejde”

Ugeavisen Esbjerg

God sommer for tre unge fra Esbjerg

Ugeavisen Esbjerg

Over 100 haver i Esbjerg slippes fri

Ugeavisen Esbjerg

Spillerforeningen: Brevet er et resultat af at spillerne ikke føler sig hørt

Ugeavisen Esbjerg

Spillere sender åbent brev til EfB: - Vi har oplevet daglige trusler om fyringer, hånende, sexistiske og ydmygende bemærkninger

Ugeavisen Esbjerg

Aldi godt på vej med ny butik

Annonce