Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Streetracere prøver igen

Der er tidligere blevet afviklet løb på havnen. I Striben håber man det kan ske igen. Snart. Foto: Arkiv
Lodsejere siger ok, så nu vil Striben have møde med havnedirektør
Annonce

Hestekræfter: For ti dage siden mødtes 100 motorglade i Esbjerg. Det var folk med hang til hestekræfter og flotte biler og i et stykke tid cirkulerede de rundt i byen for på en stille og rolig maner at markere, at de altså meget gerne vil have et stykke asfalt, hvor de kan få gang i bilerne på max speed.

For nogle år siden var der flere i spil, men byrådet har som sådan aldrig udvist særlig stor interesse herfor, så det kørte ud i sandet og blev væk.

- Men interessen er til stede stadigvæk, siger Striben Esbjergs næstformand, Sveinbjørn Grettisson, der er bedst kendt under navnet Simba.

- Vi har netop været i kontakt med alle lodsejerne på Målevej, hvor vi jo har kørt før uden problemer, og de har alle som en sagt, at vi godt må afvikle nogle arrangementer her. De er nemlig trætte af det ulovlige ræs, der finder sted.

Det er vi også trætte af i Striben og jeg må tage afstand fra det, men hvis vi kan få de nødvendige tilladelser, så er vi klar til at afvikle lovlige og ikke mindst sikre løb, siger han.

Annonce

Skal blive enige

Næste skridt bliver så at få aftalt et møde med havnedirektøren, der også skal give en tilladelse.

Det ser ud som om han kun vil give tilladelse, hvis politiet vil, og politiet vil kun give tilladelse, hvis han siger ja. Så det der skal vi lige have ryddet af vejen.

-Jeg håber virkeligt, at man tager os alvorligt og at det ikke bare bliver en snak, der bare bliver ved med at køre i ring, siger Grettisson, der også gerne vil have et møde med borgmester Jesper Frost Rasmussen for at få ham forklaret, at der stadigvæk er mange bilglade her i området, der gerne vil køre lovligt.

Og stærkt.


Der er masser, der gerne vil køre lidt ræs. Lige nu sker det ulovligt, og det kan ikke være rimeligt.

Sveinbjørn Grettisson, næstformand i Striben.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

De blå døre åbner

Ugeavisen Esbjerg

Farvel til fnat

Ugeavisen Esbjerg

Håndspritten har sine bagsider

Annonce