Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Svampetur i Marbæk Plantage

PsykInfo Region Syddanmark arrangerer en svampetur til Marbæk Plantage. Foto: Colourbox
Annonce

PsykInfo Region Syddanmark arrangerer en svampetur, hvor naturvejleder og socialpædagog Benny Jensen og svampekyndige Inger og Erik Kaxe tager deltagerne med på svampetur til Marbæk Plantage, hvor man satser på at finde kantareller, forskellige rørhatte og måske den store rørhat Karl Johan. Også de giftige svampe, som der findes flest af, står smukt i skovbunden, og dem vil der også være rig mulighed for at navnebestemme og beundre.

Medbring kurv og en lille kniv. Som afslutning vil der blive mulighed for at nyde jeres medbragte drikkevarer, og de svampekyndige guider vil sortere alle svampene, inden de kan tages med hjem. Der vil også blive mulighed for at få nogle gode opskrifter til tilberedningen.

Alle er velkomne til arrangementet, som finder sted onsdag den 16. september fra klokken 13.00 til cirka 15.30 ved Marbækgård, Marbækgårdsvej 1, 6710 Esbjerg V. Arrangementet er gratis, når blot man tilmelder sig til PsykInfo Region Syddanmark på telefon 99 44 45 46 eller via www.psykinfo.regionsyddanmark.dk.

- rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce