Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Tøjeksperten og Wagner er i knæ: 20 butikker skal lukke

Annonce

Danmarks største herretøjskæde med Tøjeksperten og Wagner er i knæ og må dreje nøglen om på 20 af sine ialt 84 butikker, altså hver fjerde. Det betyder samtidig, at man fyrer 180 ud af virksomhedens i alt 575 medarbejdere, skriver selskabet bag butikkerne, PWT Group i en pressemeddelelse.

I Esbjerg har vi en Wagner-butik i Kongensgade og to Tøjeksperten-butikker, en i Kongensgade og en i Esbjerg Storcenter. Mandag havde de ansatte kun hørt indholdet af pressemeddelelsen men ikke, om de tre butikker er blandt de tyve, der skal lukkes.

Coronavirusudbruddet er en stærkt medvirkende faktor for, at man nu kæmper for sin overlevelse, lyder det fra selskabet bag Tøjeksperten PWT Group A/S.

- Det er en hård beslutning, som desværre er absolut nødvendig for, at vi kan lykkedes med at redde PWT og dermed et fortsat betydeligt antal arbejdspladser for dygtige medarbejdere. Jeg er frygtelig ked af det over for de medarbejdere, vi vil skulle sige farvel til, men der er desværre ikke andre muligheder, siger administrerende direktør i PWT Group, Ole Koch Hansen, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kandidat: Hende kan man have tillid til

Annonce