Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Tests for coronavirus samles i Esbjerg

Det nye corona-testcenter får adresse på på Randersvej 42. Privatfoto
Den 1. oktober åbner nyt og fælles tilbud om podning for COVID-19 i Esbjerg.
Annonce

Tiltag: I Sydvestjylland er patienter med symptomer på COVID-19 siden marts 2020 blevet tilbudt podning for COVID-19 i Podningsteltet på parkeringspladsen mellem Østergade og Finsensgade i Esbjerg. Borgere uden symptomer har siden sommeren fået tilbud om podning hos TestCenter Danmark i Esbjerg Lufthavn.

Men nu er de to podningssteder snart fortid. Teltene pakkes nemlig sammen, og den 1. oktober 2020 flytter Sydvestjysk Sygehus og TestCenter Danmark ind på fælles adresse i Esbjerg. De nye og fælles tilbud om podning skal erstatte de mange telte, som vi kender dem i dag.

Annonce

Fælles løsning

- Vi er meget tilfredse med en fælles løsning for borgere og patienter, som skal podes i Esbjerg. I fremtiden kan vi tilbyde et fælles testspor, hvor de besøgende møder på én adresse til podning. Det skal være let og tilgængeligt samtidig med, at vi sikrer vores besøgende og personale ordnede og indendørs forhold hen over vintermånederne, fortæller sygehusdirektør Per Busk i en pressemeddelelse.


Vores erfaringer med podningerne og teltdriften betyder, at vi står stærkere med en fælles front.

Brian Faurskov, driftschef ved Klinisk Diagnostisk Afdeling på Sydvestjysk Sygehus


Fra den 1. oktober skal alle patienter og borgere i Esbjerg og opland derfor podes på adressen: Randersvej 42 i Esbjerg. Bygningen lejes af COOP og er blandt andet udvalgt på baggrund af de gode tilkørselsforhold, fine parkeringsmuligheder og rummelige lokaler, som giver mulighed for at udvide testsporet, hvis det skulle blive nødvendigt i forhold til smittesituationen.

/jli

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

De blå døre åbner

Ugeavisen Esbjerg

Farvel til fnat

Ugeavisen Esbjerg

Håndspritten har sine bagsider

Annonce