Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Tom Paarup: Vi vil med hvor det er sjovt

Tom Paarup Madsen i peptalk. Foto: Benny Skou
Truppen til sæsonen 2021 er på plads, og Esbjerg Vikings går igen efter en placering i den gode ende af tabellen.
Annonce

Speedway: De seneste dage har budt på offentliggørelsen af de sidste navne til den trup, der skal følge op på de sølvmedaljer, som Esbjerg Vikings fik hængt om halsen efter den seneste finale i Metal Speedway League, og holdleder Tom Paarup Madsen er ganske godt tilfreds med truppen, der tæller både velkendte og nye navne. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Vi har en god blanding af rutine og talent, så jeg tror på, at vi igen kan være med, når medaljerne skal uddeles. Vi har en målsætning om at være en del af toppen, fordi vi vil være med, hvor det er sjovt, og det gælder både i turneringen, men også den nye Ligacup. Der er noget på spil hele tiden i 2021, og det er fedt for os på holdet, men også for alle dem, der følger med i sporten. Nu glæder vi os bare til at komme i gang igen, og der giver det også god mening at afvikle turneringen på en måde, hvor vi har lidt mere sikkerhed for, at tingene kan lade sig gøre, konstaterer Tom Paarup Madsen, der tror på, at særligt holdets største navne vil gøre meget væsen af sig.

- Niels-Kristian Iversen kommer helt sikkert for at bevise, at han stadig er en god kører efter en sæson, hvor alt gik imod ham, og Bjarne Pedersen vil slutte af med maner. Det er jeg slet ikke i tvivl om, og de har så god en effekt på resten af holdet. Vi har en flok unge talenter som Matias Nielsen, Esben Hjerrild og Emil Breum, der alle er landsholdsaktuelle, og de bliver ved med at udvikle sig. For mig er det også et kvalitetsstempel, at de alle sammen har landstrænerens opmærksomhed, siger Tom Paarup Madsen.

Holdlederen havde gerne set Kasper Andersen, Jye Etheridge og Kevin Wölbert på banen allerede i 2020, men han glæder sig over, at klubben heldigvis stadig har aftaler med dem, da det er med til at skærpe konkurrencen i truppen.

- Det er gode solide navne, og vi tror på, at vi kan bygge på de unge kørere, ligesom vi også har store forventninger til Jake Allen. Det er en spændende og seværdig kører, som forhåbentlig kan være her i mange år. Jeg er glad for, at vi har været i stand til at tiltrække så meget kvalitet, mens vi stadig kører indenfor en fornuftig økonomisk ramme, siger Tom Paarup.

Esbjerg Vikings 2021:

A – Niels-Kristian Iversen

B – Bjarne Pedersen

B – Kevin Wölbert

B – Jake Allen

C – Kasper Andersen

C – Jye Etheridge

D – Emil Breum

D – Matias Nielsen

D – Esben Hjerrild


Niels-Kristian Iversen kommer helt sikkert for at bevise, at han stadig er en god kører efter en sæson, hvor alt gik imod ham.

Holdleder Tom Paarup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce