Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Travlhed og taknemmelighed hos tatovøren

Emma Brinch Stage, topartist hos Nordic Art Tattoo, er taknemmelig for at være tilbage på arbejde. Christian Dahl fra Esbjerg lægger her arm til hendes første værk efter genåbningen. Foto: Niels Husted
End ikke den høje musik og tunge bas kunne overdøve glæden hos artister og gæster hos Nordic Art Tattoo i Kongensgade tirsdag, hvor genåbning føltes som Grand Opening.

Genåbning: Kan man virkelig glæde sig til at sidde otte timer i en stol og få hamret en nål ind i huden?

Det kan man da i den grad, og det har 28-årige Christian Dahl fra Esbjerg faktisk gjort siden november sidste år, hvor han oprindeligt bookede første tid til sit 19.000 kroner dyre blæk-projekt hos Nordic Art Tattoo i Kongensgade. Så kom endnu en nedlukning, men tirsdag i denne uge sad han endelig i stolen.

- Jeg har glædet mig som et barn til juleaften. Det er hele min højre arm, som jeg skal have tatoveret over flere gange, så jeg har virkelig set frem til den her genåbning. Nu kan vi komme i gang, smiler Christian Dahl bag mundbindet.

Det er topartist Emma Brinch Stage, der skal lave Christian Dahls arm, og det er specifikt hende, som Christian vil have til det. Han har fulgt hende på sociale medier og set det arbejde, som hun udfører.

- Jeg synes virkelig, hun laver flotte ting, siger Christian Dahl, der er ved at læse videre til el-installatør.

Annonce

Er helt fantastisk

Det glæder naturligvis Emma Brinch Stage at høre, men i det hele taget er hun bare en meget glad kvinde denne tirsdag formiddag hos Nordic Art Tattoo.

- Ja, er du da helt vild. Vi har jo ikke kunnet arbejde hjemme eller noget, og det er jo det her, jeg elsker allermest. At tatovere, at gøre drømme til virkelighed for folk, at være sammen med mine kollegaer, at være en del af en arbejdsplads, at have noget at stå op til. Så jeg er bare taknemmelig for at være her igen, lyder det med et smil fra Emma Brinch Stage.


Det er en genåbning, men det er næsten som en grand opening.

Nicholas Olsen, shopmanager Nordic Art Tattoo


Shopmanager Nicholas Olsen smiler også. Han har ligget vandret de seneste uger for at få styr på kalender og bookninger. Indbakken har været kogende, telefonlinjen har været rødglødende, og der er fuldt booket frem til august. Det er med andre ord langt fra kun Christian Dahl, der har ventet på at få blæk under huden.

- Det har været helt vildt. Jeg har heldigvis mange års erfaring fra Forsvaret, hvor det også handler om at kunne holde fokus og planlægge. Det har der virkelig været brug for, griner Nicholas Olsen, der kunne se en fyldt forretning fra samme øjeblik, han åbnede tirsdag.

- Ligesom vores gæster har vi også glædet os helt vildt til i dag. Vi har jo i lang tid håbet, at nu var det tid, men hver gang er vi blevet skuffet. Men nu er dagen endelig kommet, og man kan bare mærke, at i dag er noget specielt. Det er en genåbning, men det er næsten som en Grand Opening, siger Nicholas Olsen.

Annonce

Udtryk og udsmykning

Det mærker Christian Dahl også i stolen. Eminem banker ud af højtalerne, og Emma er ved at være klar til at sætte nålen i Christians hud.

- For mig er det både et udtryk og en udsmykning. Jeg synes, tatoveringer siger noget om en som person, og der er selvfølgelig også tanker bag tatoveringerne. Det er der i hvert fald for mig, siger Christian Dahl, der - om alt går vel - får sin "arm" lavet helt færdig den 28. juni i år.

Både han, Emma og Nicholas håber derfor også, at alle går ind i de kommende genåbningsfaser med respekt og forsigtighed.

- Det ville simpelthen ikke være til at bære med endnu en nedlukning, siger Emma, inden nålen bliver sendt på arbejde.

Christian og Nicholas er enige. Det er vi vist mange, der er.

For mig er det både et udtryk og en udsmykning. Jeg synes, tatoveringer siger noget om en som person, og der er selvfølgelig også tanker bag tatoveringerne, siger Christian Dahl. Foto: Niels Husted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce