Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Tvis Køkkener i Esbjerg hædret som Årets butik

I foråret 2018 tog Vibeke Bendorff, der oprindelig er uddannet byggetekniker, springet fra et job som chefindkøber i en lokal virksomhed til selvstændig køkkenforhandler i Esbjerg. På Tvis Køkkeners årsmøde blev hun forleden hædret for at skabe en butik i konstant udvikling. her lykønskes hun af kædechef Per Sander. Foto: Presse
Annonce

Hæder: I foråret 2018 tog Vibeke Bendorff, der har en baggrund som byggetekniker, springet fra et job som chefindkøber i en lokal virksomhed til selvstændig køkkenforhandler i Esbjerg.

Konstant fokus på udvikling af konceptbutikken og et forretningsmæssig tag på drift og salg har været med til at skabe en attraktiv forretning i vækst, og på Tvis Køkkeners årsmøde for forhandlere er Vibeke Bendorff netop blevet hædret for sin indsats med prisen som ”Årets Tvis-forhandler 2019”. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Vibeke Bendorff selv har da heller ikke fortrudt springet og trives i køkkenbranchen, hvor hun især er glad for at samarbejde med og inspirere kunderne.

- Ikke to dage er ens i køkkenbranchen, og det bedste er at arbejde kreativt med de indretningsløsninger, som rammer kundernes behov og ønsker, siger hun i meddelelsen.

Tvis Køkkeners 360 kvadratmeter store butik beskæftiger foruden forhandleren selv en erfaren køkkenkonsulent. Lige nu søger de én konsulent mere til at hjælpe med at udarbejde indretningsløsninger for køkkener, bad og garderober.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Det bliver i familien

Annonce