Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Tysk softwareproducent fik øje på Esbjerg-firma

Arbejdsmiljøeksperten har indgået et samarbejde med den tyske softwareproducent Quentic. På billedet ses fra venstre Maximilian Zander, Quentic. Han er senior konsulent på hovedkontoret i Berlin, Direktør Karsten Rieder, Business Esbjerg. Chris Loss, Quentic (Head of Partner Management International, Holland, Henrik Gliese, direktør, Arbejdsmiljøeksperten, Ulrik Møll , Arbejdsmiljøeksperten, Dorte Krüger Molin, der er Quentics senior sales manager i Danmark. Foto: Niels Husted
Arbejdsmiljøeksperten indgår tæt samarbejde med tyske Quentic.
Annonce

Virksomhed: Esbjerg-virksomheden Arbejdsmiljøeksperten har netop indgået et tæt samarbejde med tyske Quentic, der er en af Europas største virksomheder indenfor udvikling af software indenfor arbejdsmiljø og sikkerhed.

Og det er noget, der glæder Henrik Gliese, Arbejdsmiljøeksperten:

- Alene det faktum, at de har udset os som samarbejdspartner og selv har fundet frem til os, vidner om, at der også er folk udenfor landets grænser, der kan se, hvad det er, vi kan. Quentic leverer software til helt store firmaer såsom Siemens, og så er det logisk, at man gerne vil være til stede i Esbjerg, der jo er Danmarks Energimetropol.

- Vi er et mindre firma, der blandt arbejder tæt sammen med mindre virksomheder, der leverer til offshore industrien. Hidtil har Quentics software hovedsageligt været brugt af de helt store aktører, men planen er, at også mindre leverandører skal kunne bruge den fremover. På den vej er det med til at sikre, at små virksomheder lettere kan levere til de helt store producenter og på den måde skabe nye netværk og virkomhedssamarbejder, siger Gliese.

Annonce

100 programmører

Quentic har omkring 250 ansatte rundt omkring i verden, heraf 100 programmører fastsiddende i Berlin, hvor de udvikler software, der har fokus på at øge sikkerheden på arbejdspladsen og samtidig er med til at gøre opmærksom på, at den enkelte medarbejder også har et ansvar, der skal overholdes, når han eller hun arbejder.


Vi har et ønske om at være globale, men vi vil samarbejde med de lokale.

Chris Roos, Quentic.


- Vi har et ønske om at være globale, men vi vil samarbejde med de lokale. Så når der kommer gang i samarbejdet med virksomhederne i Esbjerg, forventer vi, at der vil blive ansat lokalt funderet arbejdskraft her. I øjeblikket har vi et kontor i København og indtil for nylig et i Odense, men vi anser Esbjerg for at være så spændende en by, at vi har valgt at åbne her, siger Chris Loos, der bærer den fornemme titel ”Head Of Partner Management International”.

Karsten Rieder fra Business Esbjerg er glad for det nye samarbejde.

- Det, at en stor international virksomhed vælger at slå sig ned i Esbjerg, viser, at Esbjerg for længst har slået sit ry fast som energimetropol, og derfor er det naturligt, at også de store spillere ønsker at være til stede her, og så er det jo flot, at et firma, der ikke hidtil har været tilstede her i byen, gør deres research og ad egen vej finder frem til en lokal partner, uden at denne havde selv havde gjort noget aktivt i den henseende, siger Rieder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce