Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Under Mistanke: Fanø Kommunes velfærdschef fritstillet

Annonce

Økonomi- og planudvalget i Fanø Kommune har i dag besluttet at indstille til Byrådet, at samarbejdet med velfærdschef Søren Lück Madsen skal ophøre. Det skriver Fanø Kommune i en pressemeddelelse fredag.

Begrundelsen er, at Økonomi- og planudvalget ikke længere har den fornødne tillid til Søren Lück Madsen som overordnet ansvarlig for velfærdsområdet i Fanø Kommune.

Det er Byrådet, der træffer den endelige beslutning i sagen.

Søren Lück Madsen er fritaget for tjeneste, indtil Byrådet træffer beslutning på byrådsmødet i maj måned.

Kommunaldirektør Vibeke Kinch, hvad er der sket, siden det her sker lige nu?

- Det er, fordi økonomiudvalget ikke længere mener, Søren Lück Madsen kan løse sine opgaver på en måde, udvalget har tillid til. Det står i pressemeddelelsen, og mere kan jeg ikke sige

Men hvorfor kommer det lige præcis nu, har I eventuelt fået konklusionerne på undersøgelsen fra BDO?

- Jeg kan bare sige, at det er det, Økonomi- og planudvalget i Fanø Kommune i dag har besluttet. Jeg kan ikke komme det nærmere.

FAKTA:
BDO er landets fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed. BDO favner såvel rådgivning, revision, regnskab og Business Support for det private marked som rådgivning, revision, regnskab og Business Support for det offentlige marked.

Via en tidligere pressemeddelelse fra Fanø Kommune fremgår det: BDO vil via en sagsgennemgang belyse ”hændelsesforløbet i de tre konkrete sager via analyser af henholdsvis faglig styring og de konkrete handlinger i forbindelse med underretningerne. BDO vil have fokus på både den faglige og den juridiske praksis. På samme måde vil de gå detaljeret ned i de konkrete hændelsesforløb i sagerne, særligt i forbindelse med de konkrete underretninger og den efterfølgende håndtering herunder både i forhold til børnene, men også forældre og øvrige familie”.
”Der vil være særligt fokus på om der er en sammenhæng mellem afdækningen af sagen, de socialfaglige vurderinger samt håndteringen af underretninger, herunder samspillet med b.la. børnehus og almen sundhedsområde. Der fokuseres desuden på implementeringsgraden af overgrebspakken i praksis samt hvilke socialfaglige overvejelser, der gøres indledningsvis i sagsforløbet. Undersøgelserne forventes afsluttet indenfor 3-4 uger”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce