Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Vandt leverpostej nok til et halvt år

Familien Stockmarr har vundet et halvt års forbrug af Wiums leverpostej. Fra venstre er det Celina, Sune, Eleanor og Diana Stockmarr, som alle er glade for leverpostej med noget pynt ovenpå. Det mindste familiemedlem, Victoria på seks måneder, er stadig for lille til leverpostej, men hun ville godt holde bakken. Foto: privat
Familie bag vinderanretning: - Wiums leverpostej er den samme. Det er, hvad man putter på, der gør forskellen.

Leverpostej: Alle i familien Stockmarr på Kirsebærvej i Esbjerg kan lide leverpostej, hvis det altså er Wiums. Så det lå lige for at være med i den lille konkurrence, som Ugeavisen Esbjerg og Wium Leverpostej for nylig arrangerede i anledning af den lokale leverpostejs 70 års jubilæum.

Diana Stockmarr sendte et billede af en anretning, der viste fire forskellige Wium-madder, og den familieanretning kunne dommerkomiteen, som var medarbejderne hos Wium Leverpostej, ikke stå for. Diana Stockmarrs familieanretning blev en sikker vinder og udløser derfor hovedpræmien på et halvt års forbrug af Wium Leverpostej. Det vil sige en stor bakke om ugen i 25 uger.

- Det er både dejligt og sjovt, siger Diana Stockmarr.

Annonce

Både hun og hendes mand, Sune, har kendt og spist Wium, siden de var børn, og den lokale leverpostej made in Esbjerg er også et hit hos Celina på ni år og Eleanor på fire år. Det mindste skud på familietræet, Victoria på seks måneder, er endnu for lille til leverpostej, men det skal nok komme, siger Diana Stockmarr.

Familien Stockmarrs vinderanretning. Wiums leverpostej er den samme. Det har opskriften i øvrigt været i 70 år. Det er, hvad man putter på, der kan gøre en stor forskel. Foto: privat

- Leverpostejen er den samme på vores madder. Det er det, vi putter ovenpå, der gør forskellen, og det er ikke lige meget for os, hvad det er, for vi har forskellig smag i familien. Og det var det, jeg prøvede at vise med vores anretning, forklarer Diana Stockmarr om sit vinderbidrag.

En ekstra præmie

Flere hundrede reagerede på leverpostejkonkurrencen med beskeder, likes, tekster, kommentarer og billeder. Michael Jørgensen, direktør for Wium Leverpostej, er både forbløffet og ydmyg over den interesse og opmærksomhed, jubilæet og konkurrencen i Ugeavisen Esbjerg udløste.


Vi er glade for alle de positive reaktioner. Det har været en fin oplevelse for os alle hos Wium.

Michael Jørgensen, direktør, Wium Leverpostej.


- Familien Stockmarrs anretning var en klar vinder, men der var mange andre gode bud og billeder, så vi har besluttet at uddele en ekstra præmie på fem store bakker Wium. Og den præmie skal gå til Conny og Søren Gundersen i Nørrebrogade. De havde sendt en meget fin opskrift og et godt billede af en god leverpostejmad, siger Michael Jørgensen.

70 år

Michael Jørgensen, direktør i Wium Leverpostej, vil nu kontakte de to vindere for at aftale, hvordan leveringen af leverpostejen kan organiseres mest praktisk. Mange deltog i konkurrencen, som markerede 70-året for den lokale leverpostej. Opskriften er stadig den samme, og det bliver den ved med at være.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kom med til eksamen

Ugeavisen Esbjerg

Huset har det hele

Ugeavisen Esbjerg

Daimi vendte hjem

Annonce