Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Vesterland sætter flere billetter til salg

Fanø festen fortsætter og udvider med 1500 flere gæster til september.

Annonce

Indtil andet er bestemt af omstændigheder og Folketinget, så er Fanø Vesterland den første af årets festivaler, der kan løbe af stablen. Det sker i den første weekend i september, og da man har holdt flyttedag fra havnen til boldbanerne ved hallen, så har festivalboss Jesper Møller set muligheden for at udvide antallet af gæster, og bliver alle billetter solgt, vil antallet af gæster ligge på ligge under 5.000 besøgende.
- Jeg ved godt jeg har sagt, at nu var maksimum nået, men under corona-krisen har jeg og bestyrelsen været op i helikopter og har fået diskuteret fremtiden og muligheden for festivalen fremover. Indtil videre har jeg stået for det meste selv med kontakter til frivillige, indretning af pladsen og det at finde musikken, og det har været fint nok, men vi må også tænke på, at der skal være en fremtid for musikfesten, når jeg ikke er her mere. Så det vil vi gerne styrke med at få ansat en eller flere i sekretariatet, siger Jesper Møller.
Hvad angår festivalpladsen på boldbanerne, bliver den faktisk ikke større end den, publikum har kendt fra havnen.
- På havnepladsen havde vi faktisk en del spildplads. For eksempel fra indgangen og ned til hovedscenen var der ikke rigtigt nogen, der opholdt sig, men der var ikke rigtig noget at gøre. Nu får vi en plads, vi det hele bliver udnyttet optimalt og det vil give god plads til gæsterne, mener vi, siger Jesper Møller.
- Der er ikke kommet nogle afbud fra de annoncerede bands, der blandt andet indbefatter Jonah Blacksmith, Sko og Torp, Mike Andersen og Medina, og det forventer Jesper Møller heller ikke, at der kommer.
- Jeg har en forventning om, at en aftale er en aftale, og de fleste musikere jeg kender, de glæder sig virkeligt til at stå på en scene igen, siger han.
Billetterne bliver sat til salg anden pinsedag klokken ti. Skulle festivalen blive aflyst, vil billetten automatisk gælde til næste års festival, der finder sted den 21. og 22. maj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kandidat: Hende kan man have tillid til

Annonce