Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Vitaskole-tunnelen har også et hashproblem

Lillian Larsens søn blev overfaldet i denne tunnel ved Vitaskolen. Nu fortæller hun, at der er blevet røget hash i skoletiden i tunnelen.

En elev blev overfaldet i skoletiden i en tunnel, der også er blevet brugt til hashrygning i skoletiden.

Annonce

Forældre og lærere har gennem længere tid advaret Vitaskolen om forholdene i den tunnel, hvor en skoleelev i forrige uge blev sparket i hovedet. Men vold og chikane er ikke det eneste problem, ved Vitaskole-tunnelen, hvor flere forældre nu fortæller om hashrygning og salg af stoffer.

Mette Jacobsen, der var vidne til overfaldet på en 9. klasses elev fra Vitaskolen har efter, at hun skrev om episoden på Facebook været i dialog med en lang række forældre, og hun er rystet over, hvad hun hører.

- Der bliver røget hash og solgt stoffer i perioder, siger Mette Jacobsen.
Også Lillian Larsen, som er mor til den dreng, der blev sparket i hovedet, har hørt om hashrygning i tunellen.

- Der foregår hashrygning dernede i skoletiden. Eleverne står dernede og ryger hash, siger hun.

Håndvasken
På Vitaskolen erkender skoleleder Ole Lerke, at der har været problemer med hashrygning, men han mener ikke, at det er et problem her og nu.

- Mig bekendt har der været episoder omkring tunellen med både det ene og andet. Men det er ikke noget, som vi bøvler med lige nu. Det er klart, at hvis vi opdager det, handler vi på det. Vi ved, at det er blevet så nemt at få fat på, at der er for mange, der gør brug af det, siger Ole Lerke.

Men det er ikke alle, der er enige med skolelederen. Både forældre og ansatte på Vitaskolen har som sagt gennem længere tid gjort opmærksom på problemerne med tunellen ved skolen, og da Ole Lerke i sidste uges avis, sagde, at skolen havde gjort, hvad den kunne og at der havde været en stille periode, så undrer de sig.

- Han vasker hænder, lyder det fra en af de ansatte, der på grund af sit job ikke ønsker at få sit navn i avisen.

I modsætning til skolens budskab, så oplever både forældre og ansatte, at skolen har nølet med at løse problemerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce