Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Volleyball Danmark afslutter Volleyballturneringen 2019/2020

Annonce

Volleyball Esbjergs 1. Division Damer kommer ikke i kamp mere på denne side af sommerferien, dette da Volleyball Danmarks bestyrelse har besluttet at afslutte alle aktiviteter for sæsonen 2019/2020, dette for at begrænse smittespredning af Covid-19.


Volleyball Esbjergs 1. Division Damer manglede tre kampe, som holdet meget gerne ville have spillet. Men når tingene er som de er, er det eneste rigtige at gøre, at aflyse disse kamp.

Volleyball Esbjergs 1. Division Damer slutter som nr. 2 i rækken, en placering som er langt over hvad holdet havde drømt om inden sæsonstarten. - Var sæsonen blevet spillet færdig ville holdet være kandidat til en top 3 placering.

Hvad med op og nedrykning…
Nu da turneringen ikke bliver færdigspillet, har Volleyball Danmark besluttet følgende:

• Hold i 2. division, der har matematisk mulighed for oprykning til 1. Division, vil blive tilbudt at deltage i 1. Division.
• Hold i 1. division som har matematisk mulighed for at spille sig fri af nedrykning og dermed forblive i en række, vil få mulighed for fortsat at deltage i rækken.
• Klubberne vil blive kontaktet direkte omkring holdets ønsker for dette. Efter klubbernes tilbagemeldinger laves en særlig hold- og puljefordeling for sæsonen 2020/2021.
• Herefter vil Volleyball Danmark bestræbe sig på at normalisere turneringsstrukturen igen, forhåbentlig med udgangen af sæson 2020/2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce