Annonce
Ugeavisen Esbjerg

You Go Girl: Gå for en verden uden sclerose

Lørdag den 1. maj lyder startskuddet til gå-eventen You Go Girl. Det sker, når Scleroseforeningen for 3. år i træk sender hele Danmark ud at gå for at støtte forskning i sclerose. Af hensyn til corona-situationen går deltagerne i år den velgørende tur hver for sig eller i grupper på få. Foto: PR

Indsamling: Gå er noget af det, vi må og kan i en tid, hvor corona-restriktioner præger både by og land. Gå gør godt, og for mange er det at gå for en god sag dobbelt op på det gode, det gør.  Derfor opfordrer Scleroseforeningen alle danskere til at snøre vandrestøvlerne og invitere et par veninder, kollegaer eller naboer med ud at gå den 1. maj for sammen at samle ind til forskning i sygdommen, der rammer unge danske kvinder især.

Sclerose er ikke bare en frygtet sygdom, der kan medføre betydelig invaliditet. Det er også en sygdom, der rammer skævt. For få årtier siden ramte sygdommen lige mange mænd og kvinder, men i dag er 2 ud af 3, der får sygdommen, kvinder, og antallet har været støt stigende de sidste mange år.

Derfor er You Go Girl sat i værk. For den bekymrende udvikling kan kun vendes gennem mere forskning i sygdommen. Forskerne har endnu ikke et præcist svar på, hvad sygdommen skyldes, og hvorfor netop unge danske kvinder står for skud.

Tilmelding sker på Scleroseforeningens hjemmeside: www.scleroseforeningen.dk/you-go-girl. Deltagerne bestemmer helt selv, hvor og hvor langt de vil gå. Alle skridt tæller i kampen mod sclerose.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

50 år på vingerne

Ugeavisen Esbjerg

Auktion på nettet

Annonce