Annoncørbetalt indhold

Kom helt i mål med dit byggeprojekt

Dette indhold er sponsoreret

Gør-det-selv byggeprojekter er spændende og tilfredsstillende, men kan også blive både dyre og besværlige, for meget kan gå galt, inden det bliver færdigt. Men hvordan sikrer man sig at få bestilt de helt rigtige materialer og at de bliver leveret til tiden, uanset om man skal bygge en skillevæg, male, lægge en terrasse eller bygge et helt hus fra bunden?

Mange byggeprojekter opstår ud fra søgninger på forskellige boliginspirationssider.

”Ofte er det kvinderne, der får inspiration til bolig og udeliv fra boligmagasiner og Instagram, og så bliver manden for alvor inddraget, når det skal realiseres,” siger Jesper Plugge, der er direktør i WOOD ONLINE.

WOOD ONLINE er en webshop med alt inden for konstruktionsmaterialer og montering som brædder, planker, lægter, byggeplader, gipsplader, isolering, skruer, beslag, furer, maling, spartel og mørtel, og er som en af de første i Danmark FSC-certificeret, så der er sikkerhed for, at træet stammer fra ansvarligt skovbrug.

Annonce

Grundig planlægning betaler sig

Når man hjemme i boligen har fundet frem til rammerne for sit projekt – sådan her skal det se ud – hvad gør man(d) så? For mange ting omkring materialevalg og levering kan gå galt.

”Først kan man rådføre sig med en god ven, nabo eller andre, der har lavet noget tilsvarende, og på You-Tube er der en masse hjælp at hente, til hvordan tingene skal laves, og hvad der skal bruges. Det bruger jeg da i hvert fald selv, og det er jo ret smart konkret at kunne se, hvordan tingene skal gøres,” siger Jesper Plugge.

At planlægge sit projekt i god tid har også den fordel, at leveringsomkostningerne kan holdes nede, da man så undgår bestillinger i sidste øjeblik.

Annonce

Det kræver viden at vælge de rigtige materialer

Når man handler online er det vigtigt at være helt sikker på, hvad man skal bruge.

”Det er vigtigt at sætte sig ind i – og dvs. det er vigtigt for os at forklare det på vores hjemmeside - hvad det er for et produkt, man køber. Træ findes i mange kvaliteter, og hvis man ikke er vant til at arbejde med det, køber man måske bare den nødvendige dimension af f.eks. trykimprægneret eller fyr, og tænker ikke altid på, om det skal være høvlet eller ikke. Og f.eks. lærk, der er en forholdsvis billig træsort og uden uhensigtsmæssige stoffer fra trykimprægnering, giver ro på som trævalg til en terrasse, for så kan børnene uden risiko lege på det osv.,” siger Jesper Plugge.

Annonce

Uden levering intet byggeri

Hvis ikke materialerne kommer frem, så bliver der intet byggeprojekt! Og hvis de ikke kommer til tiden, bliver projektet forsinket. Derfor skal logistikken være til at stole på.

”God logistik og sikker levering til tiden er en af vores absolut vigtigste opgaver. Når man har sit projekt og koordinerer med håndværkere, er det altafgørende, at materialerne kommer til rette tid og rette sted og i rette mængde. Vores webshop bygger på 80 års erfaring med at levere byggematerialer til professionelle, og den sikkerhed har vi overført til private kunder,” siger Jesper Plugge.

WOOD ONLINE opererer med forskellige leveringsmuligheder, men det kan betale sig med god planlægning og handle i god tid for at få en billig levering. Bestiller man f.eks. mandag til weekendens projekt passer det til den billige 5-dages levering.

”Express levering, hvor vi leverer dag-til-dag, er også en service, vi kan tilbyde og kan være god at have i baghånden, så man kan have materialer klar, til når håndværkerne skal bruge dem. Her kan man faktisk ved at bestille torsdag aften nå at redde weekendens byggeprojekt,” slutter Jesper Plugge.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.