Annonce
forside

Kreative værksteder i vinterferien

Der er marionetdukke-værksted på biblioteket i Rønde. Pressebillede

Der er rig mulighed for at udfolde sin kreativitet i vinterferien, når Syddjurs Bibliotek inviterer til forskellige kreative værksteder for børn.

SYDDJURS: Fantasien og kreativiteten kan få frit løb ved tre forskellige værksteder for børn i vinterferien.

På Kolind Bibliotek kan man mandag 13. februar kl. 11-13 dekorere små glas til lys med cernit. Cernit er en slags ler, som er godt til at modellere små fine detaljer med.

På Rønde Bibliotek kommer Nicoline L. Roos fra "Blikfang" og laver marionetdukke-værksted tirsdag 14. februar kl. 14.30-16.30. Her kan de 4-12 årige lave fine og sjove marionetdukker ud af wc- og køkkenruller. Når marionetdukkerne er færdige, kan man afprøve dem i det lille dukketeater, som stilles på ved siden af værkstedet.

På Hornslet og Ebeltoft Bibliotek er der skriveworkshop for de 12-16 årige. Her vil Mette Stougaard Thomsen give skriveøvelser og gode indspark til deltagernes indre forfatterspirer.Skriveworkshoppen holdes to gange, mandag 13. februar på Hornslet Bibliotek og torsdag 16. februar på Ebeltoft Bibliotek. Begge dage foregår det kl. 10-15, og der serveres frokost undervejs.Alle aktiviteterne er gratis at deltage i, men der kræves tilmelding til skriveworkshopsne og til det kreative værksted på Kolind Bibliotek. Tilmelding kan ske via bibliotekets hjemmeside,www.syddjursbibliotek.dk, hvor man også kan læse mere om de enkelte aktiviteter.

pcb

Annonce