Annonce
forside

Plus-Minus udstiller i Ebeltoft

Et eksempel på et5 af udstillingens værker. Pressebillede

Kunstnergruppen Plus-Minus fra Fredericia vender i pinsen tilbage til Ebeltoft med ny udstilling i TingGalleriet.

EBELTOFT: Kunstnergruppen Plus-Minus havde i 2002 en succesfuld udstilling i den gamle kunstsal i Jernbanegade. Gruppen består i dag af fire kunstnere, hvoraf tre er kendinge fra den gang.

Linda Kyed udstiller landskabsmalerier og portrætter - et øjebliks fascination af en stor natur eller et tilfældigt møde med et unikt menneske.

Preben Andersen udstiller akrylmalerier fra naturen. At Preben Andersen er ornitolog afspejler sig i hans akvareller og collografier, mest med fugle som motiv. Han arbejder ligeledes med fedtsten i et abstrakt formsprog.

Erik Møller Jørgensen - en gammel kending med mange udstillinger i Ebeltoft, sidst i 2012 med Spanske billeder. Hans motivverden favner bredt; men med den stærke tilknytning til Mols, viser han på denne udstilling kun nye billeder med Mols som motiv.

Den sidste i gruppen, Pia Hessellund, arbejder med maleri og collage. De fleste af hendes billeder handler om rum og bærer titlen "Opened Ground". Billederne kan handle om at finde rum, stoppe op, fordybe sig og måske finde nye veje.

Udstillingen i TingGalleriet er åben alle dage kl. 11-16, fra lørdag 3. juni til og med søndag 11. juni. Til ferniseringen lørdag 3. juni kl. 11 er de fire kunstnere til stede.

/EXP

Kunstergruppen består af fire medlemmer. Pressebillede
Annonce