Annonce
forside

SKÆRBÆK: Medarbejdere bliver medejere af Jørgen Hansen Biler A/S

Jørgen Hansen har fået 3 af sine nøglemedarbejder med i ejerkredsen, det er fra venstre sælger Thomas Holt, værkfører Jesper Holden samt økonomichef Laila Hoffman.

Ejerkredsen bag Jørgen Hansen Biler i Skærbæk er blevet udvidet med 3 ledende medarbejdere i virksomheden.

Annonce

Jørgen Hansen fortæller til Skærbæk Avis at ejerkredsen bag virksomheden er blevet udvidet med sælger Thomas Holt som har været i virksomheden i 9 år samt værkfører Jesper Holden og økonomichef Laila Hoffman som har været i virksomheden i hhv 8 år samt 4 år.

Annonce

Biler i familien Hansen siden 1961

Det var Jørgen Hansens far, Peter Hansen der startede med at drive bilhandel helt tilbage i 1961 med bilhandlen, dengang i Døstrup.

Virksomheden blev efter Peter Hansens død i 1988 overtaget af Jørgen Hansen der drev den sammen med sin mor inden han efter et par år selv overtog ansvaret for hele virksomheden.

I år 2000 flyttede virksomheden så til Skærbæk og er siden vokset ganske betydeligt.

Annonce

Bedste Kia Forhandler i Danmark

Jørgen Hansen Biler A/S blev i 2013 kåret som Danmarks bedste Kia-forhandler og efterfølgende blandt de bedste forhandlere i verden!

Til det siger Jørgen Hansen: “Det er ikke kun jeg - men hele virksomheden meget stolte over - men det forpligter selvfølgelig. Rigtigt mange af mine kollegaer rundt omkring i bilbranchen er meget dygtige - men det gør bare at vi er nødt til altid at være en tand bedre, og det arbejder vi på hver dag.”

Annonce

Et tidligt generationsskifte

“Jeg er glad for at have fået 3 af mine dygtige medarbejdere med ind som ejere af virksomheden, det skaber arbejdsro på længere sigt. Ingen af mine børn ønsker at drive virksomheden videre, vores søn Peter på 23 år har valgt at blive ingeniør og vores datter, Pernille 21 år er uddannet kosmetolog og frisør og starter i øvrigt som selvstændig kosmetolog den 1. september” fortæller Jørgen Hansen.

Og han fortsætter “Jeg synes det er betryggende at vide, at der allerede nu er et glidende generationsskifte sat i gang, hvor det er meningen at de 3 nye medejere på sigt skal overtage virksomheden helt - indtil videre er det dog mig der fortsat er chef” siger Jørgen Hansen afslutningsvis med et stort smil til Skærbæk Avis.

Annonce