Annonce
Ny forretning

Åbner snart: Punkt1 klar til kickoff

I spidsen for Punkt1 på Falkoner Allé står Stefan Scholttmann, der blandt andet har været varehuschef i den tidligere Punkt1 i Frederiksberg Centret. Foto: Bo Børresen
Annonce

De sidste køleskabe, vaskemaskiner og kummefrysere er ved at være på plads, og på fredag 30. oktober kl. 08.00 slås dørene op til en spritny Punkt1-forretning på Falkoner Allé 41.

I spidsen for forretningen står Stefan Scholttmann, der trods sine 42 år har hele 22 års erfaring i hårde hvidevarer-branchen. 12 af årene har han tilbragt som varehuschef i Punkt1 i Frederiksberg Centret.

I 2017 blev Punkt1 i Frederiksberg Centret til Power. Her fandt Stefan sig aldrig rigtig til rette, og efter et halvt års tid bad han ledelsen i Power International AS, som ejer og driver både Punkt1 og Power, om nye udfordringer. Det fik han i form af en stilling som regionschef for Punkt1 på Sjælland.

Savnet til en fast base på Frederiksberg var dog tiltagende, så da chancen opstod for at stå i spidsen for og opbygge Punkt1-forretningen på Falkoner Allé, slog Stefan til.

Stefan Scholttmann ser frem til åbningen:

- Jeg glæder mig helt vildt til igen at servicere kunderne, nye som gamle, her på Frederiksberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Byliv

Coronatest uden tidsbestilling

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal være endnu bedre til at hjælpe

Klumme

Magtens frie løb?

Kultur

Mød Eva Smith på Frederiksberg Bibliotek

Debat

Nu styrker vi veteranindsatsen i Danmark

Klumme

Det gamle kapel

Debat

Vi skal værne om frivillighed

Annonce