Annonce
Debat

Ældre: Du behøver ikke et slot når du har Ingeborggården

- Grunden til at jeg gerne vil kommentere på Ulla Fischers indlæg, er, at jeg synes, at hendes ønsker til, hvordan et plejehjem skal være, er rigtigt fine, skriver Alexandra Dessoy, medlem af kommunalbestyrelsen, i dette indlæg.

Læserbrev: Kommentar til Ulla Fischers indlæg “Hvorfor ikke et plejehjem?”

I et debatindlæg bragt i forrige uges udgave af Frederiksberg Bladet foreslår Ulla Fischer at omdanne Frederiksberg Slot til et plejehjem. Ulla Fischers forslag er foranlediget af, at den socialdemokratiske folketingspolitiker og tidligere forsvarsordfører Bjarne Laustsen har talt for at sælge Frederiksberg Slot.


Vi bestræber os altid på, at plejehjemmenes inde- og udearealer skaber rammerne for ophold, mødesteder og oplevelser, så de understøtter fællesskabet og bidrager til den lokale sammenhængskraft til glæde og gavn for både børn og voksne

Alexandra DessoyHeldigvis er der lige nu ikke meget, der tyder på, at han kommer igennem med sine planer, for det er en del af det nuværende forsvarsforlig, at Hærens Officersskole skal blive på slottet, og det bakker de konservative op om. Vi mener, skolen er en vigtig del af Frederiksbergs liv og kultur.

Grunden til at jeg gerne vil kommentere på Ulla Fischers indlæg, er, at jeg synes, at hendes ønsker til, hvordan et plejehjem skal være, er rigtigt fine. Hun taler om plejehjem med smukke omgivelser, hvor man kan se livet “bevæge sig rundt”, hvor man er tæt på kunst og kultur eller måske en børnehave.

Jeg vil jo mene, at kommunens eksisterende og planlagte fremtidige plejehjem allerede i dag rummer mange af de elementer, som Ulla Fischer ønsker sig.

Frederiksberg Kommune er eksempelvis ved at gennemføre en gennemgribende modernisering af plejehjemmet Ingeborggården, der udover sine moderne faciliteter og flotte omgivelser kommer til at dele hus med Frederiksberg Boldklub.

Det vil skabe rig mulighed for at mødes på tværs af generationer og, hvem ved, måske også spille en fodboldkamp sammen.

Vi bestræber os altid på, at plejehjemmenes inde- og udearealer skaber rammerne for ophold, mødesteder og oplevelser, så de understøtter fællesskabet og bidrager til den lokale sammenhængskraft til glæde og gavn for både børn og voksne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stakkels Frederiksberg Allé

Debat

Dæksler og riste hærger cykelstierne

Byliv

Vejrhanen: En truet dyreart på Frederiksberg

Politik

Kommunalvalget: SF's fem fokuskandidater

Debat

Det er ufint at tage penge fra børn

Annonce