Annoncørbetalt indhold

Øjenoperationer kan hjælpe de fleste

Annonce

 

Det er billigere og nemmere end tidligere at få lavet en øjenoperation. Teknologien har udviklet sig meget. I løbet af kun få minutter kan man nu få  korrigeret sit syn med NoCut® øjenlaser eller en linseskifte-operation.

Optikerforretningen Vision på Frederiksberg har slået sig sammen med den svenske øjenlæge Dr. Hans Remanius. De tilbyder nu for-undersøgelser og faglig rådgivning i forbindelse med øjenoperationer - til priser langt under de danske.

Hver femte dansker under 50 år går med briller eller kontaktlinser. Er man over 50 år, er der næsten 100 pct. sandsynlighed for, at man allerede har - eller snart får brug for - hjælp til at se godt.

Heldigvis findes der gode muligheder, hvis man gerne vil slippe helt fri for at gå med briller eller kontaktlinser. Måske er du den sporty type, der er meget udendørs og ikke ønsker regnvejr på brillerne? Eller rejser du meget? Og befinder du dig pludselig i en situation, hvor det er svært at få fat i briller eller kontaktlinser?

Der er mange forskellige grunde til ønske om permanent synskorrektion.

Faglig vurdering af specialister

Vision på Frederiksberg, som nu hedder Remanius Vision, har siden 1995 været kendt for at give god faglig rådgivning og sælge lækre kvalitetsbriller fra Lindberg, Ørgreen og Tom Ford i optikerforretningen, som ligger lige over for Frederiksberg Rådhus.

Her i 2020 udvides forretningens service med fagligt specialiserede vurderinger af, om en øjenoperation er en god ide for dig og samtidig tilbydes fantastisk gode priser.

Udvidelsen sker på baggrund af et nyt samarbejde med den svenske øjenlæge og specialist i øjenoperationer, Dr. Hans Remanius, der har grundlagt Vårda Ögonklinik med fem øjenklinikker i Sverige. Klinikkerne har tilsammen udført omkring 75.000 øjenoperationer.

Det nye samarbejde betyder, at Vision nu har skiftet navn til Remanius Vision. Udover at der tilbydes flere løsninger til dine synsproblemer tilbyder forretningen samtidig en personlig og professionel service, som kun er mulig i en familieejet virksomhed.

Laser fjerner synsfejl på et øjeblik

Øjenlæge Dr. Hans Remanius fortæller, at de fleste brille- og kontaktlinsebrugere mellem

20-40 år, kan have glæde af en NoCut® laseroperation.

“Hvis du er mellem 20 og 40 år er det sandsynligt, at du kan have rigtig god glæde af en laser-behandling, som fjerner synsfejlen helt uden at skære i dit øje. Herefter vil du ikke længere have brug for briller eller kontaktlinser” siger han.

Ny linse giver ungdommens skarpsyn tilbage

Hvis du er over 40 år og er begyndt at opleve udfordringer med at fokusere på mobilen, avisen, dankort-tastaturet og lignende, er løsningen en anden.

“Aldersbetinget langsynethed kan løses ved at skifte din oprindelige linse ud med en kunstig linse, der er hurtigere til at omstille sig mellem forskellige afstande,” fortæller øjelæge Dr. Hans Remanius.

“De linser, vi bruger i dag, kan tilpasses den enkelte, og så tager selve operationen kun ca. 10-15 minutter. Allerede dagen efter operationen vil du opleve en forskel,” fortæller Dr. Remanius.

Halv pris på operation i Malmø

Det nye samarbejde betyder, at du kan spare op mod 50 % af udgiften til øjenoperationen.

”Fordi vi foretager selve øjenoperationen på Vårda Ögonklinik i Malmø, kan vi tilbyde operationer til svenske priser, der ligger markant under de danske,” fortæller Optometrist MPH. Michelle Odberg v/Remanius Vision på Frederiksberg. ”Inden operationen udfører vores højt specialiserede optometrister de nødvendige forundersøgelser her på Frederiksberg. På den måde slipper du for flere ture over Øresund for at få foretaget undersøgelser og målinger,” fortæller Michelle.

Strenge krav til operation

Det er dog ikke alle, der er egnede til laser- eller linseskifte-operation.

“Vi har nogle af markedets strengeste kriterier for, hvem vi godkender til en øjenoperation. Vi vil kun anbefale øjenoperation, hvis vi er helt sikre på at patienten bliver godt tilfreds med resultatet,” siger Øjenlæge Dr. Hans Remanius.

“Alle er velkomne hos Remanius Vision på Gammel Kongevej 179, for at få undersøgt om øjne og syn er egnede til en NoCut® øjenlaser eller en linseskifte-operation,” afslutter Optometrist MPH. Michelle Odberg.

Vil du læse mere om øjenoperationer så besøg Remanius Vision her www.remaniusvision.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Klumme

Byen & Præsten

Debat

Vestfrederiksberg har brug for mere fokus

Debat

Lad os styrke trafikkulturen

Hæder

Lisbeth og Ole er årets nytænkende købmænd

Trafik

Rift om pladserne som skolepatrulje

Annonce