Annonce
POLITIK

Aggesen ikke alene: Socialdemokrat købte også ejendom og delte den op i to

- Simon Aggesen bor først i den ene ende af lejligheden, deler op og sælger fra og bor så i den anden ende af lejligheden og sælger fra – og på den måde tjenes der 11 millioner skattefrit. Det giver på ingen måder mening at sammenligne, siger Michael Vindfeldt til FrederiksbergLIV.dk Arkivfoto: Michael Paldan
- Du kan ikke sammenligne Simon Aggesens og min boligsituation, siger Michael Vindfeldt (S) der købte ejendom med svigerforældre, og delte den op i to.
Annonce

Socialdemokratiets borgmesterkandidat Michael Vindfeldt, er blandt de lokalpolitikere der ønsker en redegørelse, der kan afdække hvordan den kommunale sagsbehandling er foregået i forbindelse med borgmester Simon Aggesens bolighandler. En sag som Ekstra Bladet i sidste uge rullede ud for fuld musik.

Vindfeldt har privat for få år siden, selv købt en ejendom, og delt den i to. Købet skete sammen med svigerforældrene, og dermed kan også Familien Vindfeldt en dag potentielt stå med en økonomisk gevinst ved eventuelt salg.


Simon Aggesens sag er jo komplet anderledes. Som det har været dækket, er hans lejlighed købt uden mægler til under markedspris, lejer har fået penge for at fraflytte og Aggesen har skaffet en lejlighed til lejer for at overtale ham til at flytte.

Michael Vindfeldt (S)


Hvad er forskellen på, da du og din familie opdelte jeres nuværende bolig, og da Aggesen opdelte lejligheden på Frederiksberg Allé?

- Du kan ikke sammenligne Simon Aggesens og min boligsituation. For det første så bor min familie i et generationshus sammen med mine svigerforældre. Vi bor i en villalejlighed i stuen - mine svigerforældre i en på 1. sal. Vi har købt huset via ejendomsmægler og vi har købt det for at bo her de næste mange, mange år. Vi elsker vores generationsfællesskab, hvor mine svigerforældre kan hjælpe os med børnene nu og vi kan hjælpe dem, når de bliver gamle. Det er fuldstændig almindelig praksis at opsplitte boligen, når man køber den sammen. Mine svigerforældre skulle jo selv låne til boligen, og så skal vi have styr på det juridiske i forhold til, hvis nogen går bort eller bliver skilt. I lokalområdet er en lang række af husene i øvrigt opdelt i villalejligheder, siger Michael Vindfeldt til FrederiksbergLIV.dk og fortsætter.

Læs også: Rød blok vil have Aggesens boligsag undersøgt

- Borgmester Simon Aggesens sag er jo komplet anderledes. Som det har været dækket, er hans lejlighed købt uden mægler til under markedspris, lejer har fået penge for at fraflytte og Aggesen har skaffet en lejlighed til lejer for at overtale ham til at flytte. Simon Aggesen bor først i den ene ende af lejligheden, deler op og sælger fra og bor så i den anden ende af lejligheden og sælger fra – og på den måde tjenes der 11 millioner skattefrit. Det giver på ingen måder mening at sammenligne situationen omkring et generationshus (hvor vi stadig bor) og borgmesterens sag, siger Socialdemokratiets Michael Vindfeldt til FrederiksbergLIV.dk

Læs også: Ombudsmand går ind i sag om borgmesters billige boligkøb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

Klumme

Som kornet i jorden

Debat

Mændenes kønskamp i den frederiksbergske folkeskole

Klumme

Ild i uniformerne

Klumme

For to kroner leverpostej

Byliv

Falkebænkene er tilbage på Sankt Thomas Plads

Debat

S og EL: Sænk farten på Frederiksberg

Klumme

Klumme: Kvindernes læremester

Annonce