Annonce
Milepæl

Aldrig har der været så mange KB'ere: Kjøbenhavns Boldklub har rundet medlem nummer 5.000

KB-medlem nummer 5.000, Sofie Bay Andersen, i selskab med sportschef i KB's tennisafdeling, Martin Linnet Killemose (tidligere Pedersen). Pr-foto
Den 21-årige jurastuderende, Sofie Bay Andersen, blev KB's medlem nummer 5.000, da hun meldte sig ind i klubbens tennisafdeling.

KB, der holder til på Peter Bangs Vej og tæller både tennis, fodbold og cricket, har gennem de senere år oplevet en stor medlemstilgang. Det er foreløbig kulmineret med, at klubben for første gang har rundet 5.000 medlemmer. En milepæl i den 144 år gamle Frederiksberg-klubs historie.

Æren af at blive KB-medlem nummer 5.000 tilfaldt den 21-årige jurastuderende, Sofie Bay Andersen. Hun har tidligere spillet både fodbold og tennis og savnede det sociale liv, som en klub som KB kan give:

- Min barndomsveninde og jeg flyttede fra Langeland til Frederiksberg for knap et år siden. Vi har i et stykke tid talt om, at det kunne være sjovt at begynde at spille tennis igen. KB har et godt ry, og min venindes veninde er medlem. Da vi kun har hørt positivt om klubben, besluttede vi os for at melde os ind, fortæller Sofie og fortsætter:


Klubben ligger dejligt centralt. Det er ret afgørende for os, at det var nemt at cykle hertil.

Sofie Bay Andersen


- Klubben ligger dejligt centralt. Det er ret afgørende for os, at det var nemt at cykle hertil. Foreningslivet trækker også. Jeg har løbet en del de senere år, men man kan hurtigt blive meget sig selv, når man dyrker motionsløb. Så det sociale har da helt klart betydet noget for beslutningen om at melde os ind i KB.

Sofie Bay Andersen kan da også sagtens se sig selv bruge KB til andet end tennis. For eksempel er hun opløftet over udsigten til det nyrenoverede friluftsbad, der blev genindviet i sommer:

- Når vejret bliver til det, bliver det da megalækkert, fastslår KB's medlem nummer 5.000.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce