Annonce
Frederiksberg

Alle har ret til at få en god historie: Ny gratis historieportal for børn og deres voksne

På historieportalen 'Fortælletid' kan børn - og deres voksne - finde videoer med eventyr fortalt af landets bedste historiefortællere. Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix
Biblioteket Frederiksberg tilbyder digital historiefortælling til alle Frederiksberg-borgere. Der er fri adgang til historieportalen 'Fortælletid', hvor du kan få en god historie fortalt af landets bedste historiefortællere.
Annonce

Som den første kommune i landet tilbyder Frederiksberg Kommune fri adgang til historieportalen Fortælletid. Portalen henvender sig til alle, der holder af at få fortalt gode historier, hvor og når det passer dem.

- Alle har ret til at få en god historie, for historier binder os sammen og giver os noget at snakke om, fastslår borgmester Simon Aggesen (K).


Alle de historier, vi kender, er vigtige for vores egen historie, og de er en vigtig del af vores kultur.

Nikolaj Bøgh (K)


Han suppleres af formand for kultur- og fritidsudvalget, Nikolaj Bøgh (K):

- Alle de historier, vi kender, er vigtige for vores egen historie, og de er en vigtig del af vores kultur. De giver os stof til eftertanke i eftertiden. Man bliver aldrig for gammel til en god historie, så jeg håber, at både børn, unge og voksne vil benytte sig af 'Fortælletid', siger Nikolaj Bøgh.

Eventyr og mytologi

På 'Fortælletid' finder man videoer med landets bedste historiefortællere. De fortæller både kendte og mindre kendte eventyr, historier fra den nordiske mytologi og en masse andre fortællinger, som børn, unge og voksne kan fordybe sig i.

Bag 'Fortælletid' står Kasper Sørensen, som også er medskaber af BestTellers, scenen for levende historiefortælling og den professionelle fortællefestival 'Words'. Adgang til 'Fortælletid' sker via Biblioteket Frederiksbergs hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Cirkus

Cirkus Arli holder jubilæumsforestilling

Klumme

Byen og præsten: Drømmestof

Debat

Påtvunget uønsket musik i 31 dage

Annonce