Annonce
Debat

Bæredygtigt Frederiksberg svarer igen: Der er tale om ligegyldighed fra Jan E.'s side

Debatten om Den Franske Skole og Værnedamsvejs fremtid fortsætter. Foto: René Mølskov

Læserbrev: Venstres Jan E. Jørgensen kritiserer nogle borgere i Værnedamsvej-kvarteret for at være bekymrede for støjniveauet, når der i deres baggård skal anlægges en offentlig tilgængelig have, hvor der måske kommer en legeplads. Her viser Jan E. igen den ligegyldighed over for Frederiksbergs borgere, som han har udvist hele vejen igennem den tre-årige saga om kapitalfonden Angelo Gordons planer for Værnedamsvej-kvarteret.

Jan E. støttede kapitalfondens oprindelige ekstreme planer om at bygge flere tusind kvadratmeter ekstra og en kæmpe tre-etagers privat parkeringskælder i et af Nordens tættest bebyggede områder. Og at lave barer, restauranter og butikker i en baggård hvor mange hundrede sover. Det er ikke Jan. E's fortjeneste, at det ikke endte så galt.

I aften, mandag 19. april, vedtager Venstre og Konservative de endelige planer for Værnedamsvej-kvarteret, når Den Franske Skole flytter. Som en del af planerne skal den eksisterende skolegård omdannes til en offentlig tilgængelig byoase. Det støtter vi i Bæredygtigt Frederiksberg.

Annonce


Det er naturligt, at specielt ældre borgere og familier med små børn nu bekymrer sig, om de fremover stadig kan få den hvile, som alle mennesker har brug for.

Torsten Rojas-Danielsen


Nu er det vigtigt, at haven indrettes på en støjvenlig måde. Naboerne til byhaven er omringet af nogle af Frederiksbergs mest trafikerede veje. Derfor hviler naboerne om aftenen og i weekenden ind mod Den Franske Skole. De mange skolebørn har i hverdagene skabt liv, men om aftenen og i weekenden har naboerne haft ro.

Det er naturligt, at specielt ældre borgere og familier med små børn nu bekymrer sig, om de fremover stadig kan få den hvile, som alle mennesker har brug for. Jan. E burde prøve at lytte til og forstå borgernes bekymringer i stedet for at latterliggøre dem.

Hans manglende viden om det lokale miljø omkring skolen skinnede da også tydeligt igennem, da han på et borgermøde om projektet forvekslede Café Viggo - en af Frederiksbergs ældste caféer - med Café Viktor, de nyriges legeplads ved Kgs. Nytorv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce