Annonce
Frederiksberg

Børn tegner selfies til gobelinprojekt

Annonce

Et gobelinprojekt. Alle vi børn i Norden- er ved at tage form med selfie-tegninger fra lokale børn. Det er kunstneren Nynne Savery fra Ærøvej, der er kvinden bag ideen.

To smilende ansigter og Mathilde i sin Royal Run trøje er blot et lille udpluk af de mange, flotte tegninger, der skal bruges til et gobelinprojekt.

Årsagen er at markere Foreningen Nordens 100 års fødselsdag. Det er ejeren af Klassisk Tegneskole på Ærøvej, kunstneren Nynne Savery, er kvinden bag ideen om et gobelinprojekt med titlen ’Alle vi børn i Norden’.

Hun har efterlyst, og gør det stadigvæk, tegninger lavet af frederiksbergske børn, som har tid og lyst til at tegne sig selv og deres bedste ven.

Annonce

Et øjebliksbillede

Nynne Savery fortæller, at der allerede nu er kommet mange fantastiske tegninger i hus. Forleden havde hun besøg på Ærøvej af en gruppe børn fra Frederiksbergs finske venskabsby Hämeelinna, der tegnede alt lige fra Batman til en hel fodboldkamp og en gåtur med en hund i regvejr.

[caption align="aligncenter" width="662"]

Nynne Savery. - Foto: N/A

[/caption]

»Som det tegner sig i skrivende stund, bliver det en meget fantasifuld gobelin. Der er ved at opstå et helt univers af muntre, legende børn som bliver et øjebliksbillede af børnelivet i Norden anno 2019. På denne måde fejre vi Foreningen Nordens 100 års fødselsdag,« fortæller Nynne Savery.

Annonce

Tegn med til 15. oktober

Der er stadig plads til mange flere tegninger, så hvis du er mellem 6 og 16 år og bor på Frederiksberg, så kan du tegne med lige frem til 15. oktober.

Har du tegnet en flot tegning, så kan du sende den til denne mail: nynnesavery@os.dk.

Man er velkommen til at lægge sin tegning op på facebook her: https://www.facebook.com/Open-Call-All-us-Children-in-the-North-odal=admin_todo_tour.

Nynne Savery vil til sidst flette de mange fine selfies sammen til en karton, der væves op til en gobelin.

Når kalenderen viser november gives alle tegningerne videre til Atelje 61, Novi Sad, i Serbien, der skal lave gobelinen, som gerne skulle være klar til at blive vist frem til næste sommer.

Kig gerne forbi tegnestuen på Ærøvej ved Kulturnatten 11. oktober kl. 19-22 og Nynne Savery vil fotografere alle børns tegninger denne aften.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Er haven for alle?

Frederiksberg

Skolehaverne skal prioriteres

Annonce