Annonce
Frederiksberg

Bedragerisag: Møbler forsvandt fra institutionen

På et af de mange 100 bilag fra 2019, som Frederiksberg Bladet har gennemgået, indgår blandt andet et vitrineskab købt 22. februar 2018. Vitrineskabet havde en værdi af 4900,- Skabet befinder sig ikke i institutionen mere. - Foto: Chili Djurhuus

I sagen om bedrageri i en selvejende institution viser det sig, at nogle møbler er forsvundet fra institutionen.

Annonce

Der blev købt lækre møbler ind til Børnehuset Planeten. Men pludselig en dag var de der ikke længere. Det var ifølge anonyme kilder det, der skabte en undren, som senere førte til en mistanke om bedrageri.

»Vores leder købte en masse møbler, og så forsvandt de igen,« fortæller en anonym pædagog til Frederiksberg Bladet, og fortsætter:

»En dag var bordfodbold-bordet væk, og da vi (personalet i Planeten, red) spurgte vores leder, hvor bordfodbold-bordet var, svarede lederen; ’Det står da i mit sommerhus.’«

Artiklen fortsætter under faktaboksen

SAGEN KORT

  • 5. december offentliggør Bestyrelsen for Børnehuset Planeten i en pressemeddelelse, at de er blevet opmærksomme på en række alvorlige økonomiske uregelmæssigheder, og at de derfor ophæver samarbejdet med Planetens leder.
  • Bedrageriet er, ifølge Frederiksberg Bladets kilder, i millionklassen.
  • Bestyrelsen har siden begyndelsen af november undersøgt omfanget af de alvorlige økonomiske uregelmæssigheder, og har nu overdraget sagen til politiet.
  • Møbler forsvandt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

På bunden af sagosuppen

Frederiksberg

Almene familieboliger på toppen

Annonce